Чуйте новата песен на BELPHEGOR "Totenkult - Exegesis Of Deterioration"

21 окт 2015, 19:35 ч. 637 / 7 3
пред./следв.

   Гостувалите два пъти в България екстремни австрийски метъли BELPHEGOR работят по материала за нов студиен албум. Групата дава възможност на феновете да чуят предварително една от песните в бъдещия диск. Парчето се казва "Totenkult - Exegesis Of Deterioration" и е изсвирено на живо в "репетиционния бункер" на бандата. Планира се албумът да излезе на пазара около края на 2016 г.

 

 

още за:

Belphegor


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Боян Магесник 22.10.2015 15:37:20 отговори + 2 0
Глуповато злобно-наивните заглавия на песни са част от чара на групата За мен е палец нагоре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 21.10.2015 23:44:48 отговори + 2 0
Всеки с проблемите си. Аз пък смятам, че от Blood Magick Necromance насам най-накрая започнаха да поразчупват мощния си композиторски автоцитат и това парче не прави изключение. Освен това звука е супер. Силно!

За малоумните имена - личния ми фаворит е Sexdictator Lucifer. Според мен никога няма да излязат от формата "сатанизъм за петгодишни", но поне музиката им вече не звучи толкова наивно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 21.10.2015 22:49:44 отговори + 3 2
Гласувах с "палец надолу", защото тук звучат като че ли са си направили собствена музикална карикатура тип в. Стършел ! Като се сетя каква величествена песен ( и албум ) беше Bondage goat zombie, въпреки тъпото заглавие, ми стана неловко да слушам тази пръдня. Моля да ме извините за грубия език Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".