Вокалистът Hernan "Eddie" Hermida се връща в ALL SHALL PERISH

22 окт 2015, 08:48 ч. 499 / 4 0
пред./следв.

   Основателите на ALL SHALL PERISHMatt Kuykendall (ударни), Ben Orum (китара) и Caysen Russo (китара) - са се събрали отново с вокалиста Hernan "Eddie" Hermida и китариста Chris Storey и работят по нов материал.

   Hermida участва в последните три албума на бандата - "The Price Of Existence" (2006), "Awaken The Dreamers" (2008) и "This Is Where It Ends" (2011), преди да напусне, за да се присъедини към SUICIDE SILENCE, на които ще продължи да бъде фронтмен. Оригиналният вокалист на ALL SHALL PERISH Craig Betit също ще помага в композирането. Басистът Mike Tiner е отказал да се върне в групата, тъй като има неуредени пправни спорове с останалите музиканти. На този етап Russo ще изпълнява ролята на четириструнник.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".