Чуйте новата песен на DEADSCAPE "The Artist"

30 юли 2020, 09:47 ч. 571 / 7 2
пред./следв.

   Родната мелодична дет метъл банда DEADSCAPE пусна онлайн нова песен. Парчето се казва "The Artist" и може да бъде слушано чрез плейъра по-долу.

   В момента групата работи по предстоящия си дебютен албум. Настоящият ѝ състав включва: Мирела Кънева - вокали, Александър Трифонов - бас/вокали, Иван Братоев - китари, Ани Димитрова - китари и Иван Колев - барабани.

 

 

още за:

Deadscape


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Грибоедов 30.07.2020 10:59:10 отговори + 5 0
Поздравления! Работете здраво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лично мнение 30.07.2020 10:04:49 отговори + 7 0
ми..Много яко!
Цялостната композиция и текста са супер добре направени и е определено нещо по-различно на хоризонта. Качеството на записа предвид ,че е демо може да се игнорира, но е супер.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".