RAGE свириха в пещера за участието си във "Wacken World Wide", вижте видео

30 юли 2020, 08:26 ч. 1223 / 19 1
пред./следв.

   Вчера, 29 юли, стартира "Wacken World Wide" - виртуалното събитие, което замени фестивала "Wacken Open Air 2020", отложен за догодина заради пандемията от коронавируса.

   Основните банди като BLIND GUARDIAN, KREATOR, SABATON, IN EXTREMO, HEAVEN SHALL BURN и др. свирят на иновативна, невиждана досега XR сцена, която се намира в специално студио.

   А ветераните от RAGE избраха друга, също нестандартна форма на участие. Те изнесоха сет в пещерата до германския град Балве, наречена Balver Hohle. Тя се използва често за концерти и това не е първата метъл банда, която свири там, но за "Wacken World Wide" тази форма на изява донесе допълнително разнообразие. По-долу може да гледате онлайн част от изпълнението на Peavy и компания (песните ("Straight to Hell", "Black in Mind" и "Higher than the Sky")).

   "WWW" е безплатен и достъпен за всеки на wacken-world-wide.com, www.magenta-musik-360.de, както и в мобилното приложение "MagentaTV".

   В други новини, в официалния мърчандайз на "Wacken World Wide" се предлагат различни артикули, сред които и специална тениска с емблемата на Вакен, обградена от флаговете на редица държави. В дясната долна част място има и българското знаме. Може да видите тениската тук.

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


UGIN 30.07.2020 09:14:51 отговори + 8 0
Явно никой от редакцията не е гледал вчера концерта на Rage на живо. Rage направиха 40 минутен сет с доста повече от 4 песни.
Със сигурност, за да привлекат повече зрители на живо, хората от Вакен пускат съкратени сетове като запис.

Много е странно да не се чува публика по време на концерт... Според мен този онлайн формат е обречен. 1/3 от концерта го гледах на 120p. поради мрежово натоварване най-вероятно, а дори си пуснах немския VPN. Ако смятат да правят такъв формат платен не знам как биха успели да гарантират live stream HD качество...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".