Чуйте новата песен на RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW "The Storm"

17 май 2019, 09:31 ч. 6382 / 12 10
пред./следв.

   Днес, 17 май, излиза новият сингъл на RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW "The Storm". Може да чуете песента онлайн по-долу.

   Това отново не е изцяло нова композиция, която реализира групата на легендарния китарист след реформирането си преди няколко години, а преработка на песен на BLACKMORE'S NIGHT. RAINBOW с вокалиста  Ronnie Romero имат предимно концертни и изяви и пуснаха три лайв издания. 

   През март миналата година се появи и новото парче "Waiting for a Sign", а освен него бандата издаде и няколко кавъра.

 

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Оги 18.05.2019 17:26:08 отговори + 2 0
Не мога да си обясня, защо има хора да се месят в историята на боговете ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Росен 18.05.2019 14:24:07 отговори + 0 0
Вариантът с Кандис Найт е по-добър в инструментално отношение, комбинацията от цигулка и класическа китара ми хареса повече. Но Ромеро определено е по-добър вокал от Кандис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 17.05.2019 22:23:33 отговори + 0 3
Прилича на Blackmore"s Night и малко на сегашния Purple.Фен съм на Blackmore и бих казал , че Purple без него са нищо. Тази песен за мен е боза и да кажа очаквах нещо по-вече от него.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 17.05.2019 21:33:34 отговори + 3 0
Този път добре, нищо, че е кавър, но е много по-различна. И все пак очаквам повече нови песни. Айде, Ричи, още едно албумче само, толкова много ли искаме? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рок фена 17.05.2019 19:17:37 отговори + 0 4
Ричи Блекмор е бог ,само ,че не ми харесва тембъра на гласа на чилийския певец! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MalmSuite 17.05.2019 16:37:57 отговори + 6 0
На мен ми харесва. Браво на Ричи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 17.05.2019 14:31:12 отговори + 3 3
Не е толкова зле, ама продукцията е мани бегай. Точно от Блекмор да се дъни там не очаквах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 17.05.2019 11:22:01 отговори + 6 1
Уфффф, добре де- и защо пак с кавър?! Толкова ли Блекмор не може да измисли и да изкомпозира нищо ново (всички знаем, че е пълен с идеи и никога не му е било кой знае какъв проблем да измисля нови мелодии, рифове и други подобни благинки )! Иначе- аз съм сигурно един от малкото хора (предполагам 100 или 200 в цяла България ), които харесват нещата на Ричи с Блекморс Найт (особено първите им няколко албума, когато това все още беше нещо различно и сравнително ново), ама сега вече нещата страшно почнаха да се изтъркват... Това парче дори и гласа на Ромеро не го спасява... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 18.05.2019 15:26:18 + 1 0
Blackmore's Night е много прекрасна музика, само стиловите талибани не биха я харесали. Просто човек не трябва да прави грешката да разглежда проекта като продължение на предишните неща на Ричи, а да подходи към него като към съвсем различна музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 18.05.2019 17:48:56 + 0 0
Абсолютно съм съгласен с теб! Въпреки, че още от времето на Пърпъл и Рейнбоу, Ричи имаше отделни "залитания" в някои парчета към тия старинни мотиви, вече в Блекморс Найт напълно "потъна" в тая средновековна мистика и лично за мен това е плюс. Човека явно наистина се чувства в свои води, без въобще да му пука кой- как ще приеме музиката му... Според мен гласа на Кендис много точно подхожда точно на този проект и даже си мисля, че ако през 97-а Ричи беше избрал мъжки вокал, Блекморс Найт едва ли щяха да постигнат тоя успех и въздействие...

П.П. А на всички, които подценяват музиката на Блекморс Найт препоръчвам да чуят ето това например . От същия албум е, от който е и "The storm" и според мен парчето е направо гениално!!!! А, да, и между 4 и половина минута и 6 и половина минута Блекмор праска страхотно соло на електрическата си китара ... https://youtu.be/L72e7OgW5j8
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".