Чуйте новата версия на "Black Sheep of the Family" на RAINBOW

27 апр 2019, 10:10 ч. 2233 / 8 5
пред./следв.

   Вчера, 26 април, излезе нов сингъл на реформираните RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW. Това е презаписана версия на песента от първия, едноименен албум на групата от 1975 г. "Black Sheep of the Family", като парчето е кавър на QUATERMASS.

   По-долу може да чуете новата версия на композицията, изпълнена от Ronnie Romero, който гостува в България през февруари тази година.

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 29.04.2019 13:24:25 отговори + 0 0
Да доуточня защо не ми харесва тази работа. Четвърта нова песен след събирането на Рейнобу - трети кавър. Айде, единият кавър не го броим, защото е на чужда песен; макар и безличен инструментал - както и да е. Но втори кавър на собствена песен - какъв е смисълът? Има една прилична нова песен, ако действат в тази насока, ще се получи добър албум, който може и да не е като едновремешните, но ще задоволи всички фенове. Вместо това - кавър след кавър. Айде, една песен както и да, ама Ричи какво, албум само от кавъри ли ще прави? Това първото съображение, второ е, че кавърът просто не е сполучлив. Не видях в него нито едно нещо, което да оправдава създаването му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 29.04.2019 10:14:38 отговори + 1 2
Възможно е и да има символизъм в цялата работа. Тази песен е доста стара, която е включена в дебютния албум “Ritchie Blackmore ‘s Rainbow “ (1975), но Блекмор я е написал още докато е бил в Deep Purple. Бил е калпав микроклиматът, отношенията между някои членове, особено Гилън и Ричи, са били на нож. Но Поводът за напускането му на Групата-Майка, е, че останалите членове са отказали да я включат в предстоящата, тогава плоча, която се видоизменя в “Come taste the band”. Това е преляло чашата, и Блекмор е казал : “Fine, I’ll make my own Deep Purple, with black jack and hookers!”. Вече е познавал Дио, понеже Елф са им били подгряващи веднъж-дваж преди това, потърсил го е, и останалото е история.

Тогава “Black sheep of the family” е била поводът за новото начало, може и сега да е така. Не знам, просто предполагам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Минио 29.04.2019 07:28:26 отговори + 0 1
Не е добре работата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 28.04.2019 11:56:30 отговори + 2 0
Не, мерси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 29.04.2019 00:05:19 + 0 2
Тоя път за разнообразие съм съгласен. Напълно безсмислена работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".