Чуйте новата соло композиция на Kirk Hammett "High Plains Drifter"

15 апр 2022, 17:30 ч. 781 / 6 5
пред./следв.

   Както ви съобщихме, китаристът на американските легенди METALLICA Kirk Hammett ще издаде инструменталното EP "Portals" на 23 април по повод Деня на музикалните магазини в САЩ.

   Мини-дискът ще се предлага дигитално, на CD и цветен винил и ще се разпространява чрез сайта Metallica.com. Музикантът коментира, че още през 2017 г. е имал идеи да композира нещо като саундтрак на своята "The Kirk Hammett Collection" в рамките на изложбата "It's Alive" в Салем, Масачузетс. Първоначално той е написал само едно парче, а след това е доразвил материала под формата на EP.

   Чрез плейъра по-долу може да чуете онлайн една от композициите. Тя се казва "High Plains Drifter".

 

 

kirk hammett

още за:

Kirk Hammett


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


не знам 16.04.2022 14:59:34 отговори + 2 7
Ще ми е интересно да го чуя цялото. Само това парче ми прилича на курсова работа на гимназист. Почти всичко звучи все едно вече съм го чувал някъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 16.04.2022 04:38:26 отговори + 3 2
Това и като му гледам името си е все едно саундтрак за уестърн. Ама Енио Мориконе е по-добър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 16.04.2022 02:44:44 отговори + 5 3
Много е добър тоя. Трябва да го вземат в Металика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yahoo 16.04.2022 00:03:59 отговори + 8 0
Много готино парче. Изненадан съм в положителния смисъл и чакам с интерес останалите три. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 15.04.2022 21:57:42 отговори + 5 5
Ами... Или на Кърк изобщо не му се свири в Metallica, или там не му дават да свири, или тука просто е "налучкал", щото тука "има душа"... Или и тука е по аранжименти на Мъстейн??? И къде е Уа-уа-уа-уа-то??? (или то върви само в комбинация с Йеа-йеа-йеаааа-то на Джеймс).... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".