Kirk Hammett продава поръчковия си ягуар модел 1968 г.

16 фев 2017, 20:07 ч. 1762 / 7 15
пред./следв.

   Китаристът на METALLICA Kirk Hammett пусна за продажба своя поръчков колекционерски автомобил "1968 Jaguar XKE". Посредник на сделката е компанията "Beverly Hills Car Club", която е най-големият дилър в света на класически европейски коли. 

   Ягуарът на Hammett няма фиксирана цена, а се предлага на търг в "eBay". Към момента на публикуване на настоящата новина най-високо предложение е 35 100 долара. До края на търга остават малко повече от 24 часа.

   В края на миналата година Kirk обяви за продан и къщата си в Сан Франциско за 16 млн. долара. Дали тези обстоятелна означават трудни финансови времена за музиканта или групата можем само да гадаем.

 

още за:

Kirk HammettMetallica


Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 17.02.2017 13:57:32 отговори + 6 0
Да я пуснат нов внос в някоя автокъща на Горубляне. UNIKAT, като нова, сядаш и караш Сещате се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име и псевдоним (задължит 17.02.2017 11:11:13 отговори + 5 3
Явно безгрижния животец приключи за Кирчо.Не е захлебил достатъчно от бозата,дето я изкараха.Идват тежки и несигурни времена... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 17.02.2017 08:46:31 отговори + 4 4
Финансово ли го е закъсал? Първо си продаде г.з., после къщата, сега колата, сигурно и газова уредба и е сложил преди това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владе 17.02.2017 08:41:42 отговори + 4 7
Феята на Смрадта е малко фанатизирана на тема поп музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 17.02.2017 11:06:30 + 3 6
Мисуиш уи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 17.02.2017 08:36:49 отговори + 8 5
Виж, ти...събрахме се две Феи.
Интересно.
Вече закусих- сега ще започна да размахвам вълшебната пръчица за да ви обезсиля негативните коментари...
Абра-кадабра-сим-саладим...нека гнязните коментари прекъснат веднага!
Омагьос!
Аре чао...
Тичайте щастливи на работа, пътьом слушайте Металика, възхищавайте им се трайно и се учете от големите как се правят тея работи.
Кире си продава колата и целият свят научава.
Вие вашите като ги продавате, дори в съседния квартал не знаят...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Прост българин 17.02.2017 10:38:49 + 5 5
Голяма чест ли е цял свят да знае, че си продаваш каруцата, ку ще да у ягуар-магуар нам-къф. Щото ако това ти е тръпката, иди лепни плакати из цяла София (или където живееш), че си продаваш возилото, купи си място на билбордове и всякакви други рекламни табла и постигни така мечтаната от теб известност. Явно, като някой е известен, според теб трябва да се отнасяме безкритично към него.
Като начало на пътя към твоята мечтана известност, може да се пробваш да се научиш да отговаряш към конкретен коментар (когато може), като цъкваш "отговор", вместо да пускаш ново "клонче" с твоя отговор.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Зъбките! 17.02.2017 07:57:40 отговори + 2 5
Колежке на Смъртта - къде забрави Металика? Не се обяснявай колко диска си си купила и от кой магазин! Виж, че тук честта на Металика отново е подложена на унищожителни критики! Скачай да ги защитаваш, че не остана кой друг! Но да не забравиш закуската преди тов, за да имаш сили! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Borgob 16.02.2017 22:50:47 отговори + 3 2
Гледай ти какви глупости са си купували тия богаташчета. Ама то май всеки го е правил, аз поне до ден днешен, купувам някоя глупост, a после в ebay, така де OLX да се продава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 16.02.2017 21:52:56 отговори + 3 6
До Феята на Зъбките
Или желаете да Ви изпратя снимка на дисковете ми, за да получите нагледно доказателство за оригиналността им? Аз нямам какво да крия нито от какво да се страхувам- можете да направите справка в СМФ ако толкова държите на точността! Не съм и никога не съм бил пират, господине! Може би...за разлика от Вас...
Впрочем...купувал съм дискове и от магазина на този сайт и дори!!!!-о, каква изненада за Вас!!!- бях Поръчка Номер 1000 с албум на Ози и получих страхотни награди от сайта!!!
Та, предложението ми за пръчицата е още в сила...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 16.02.2017 21:42:27 отговори + 6 5
До Феята на Зъбките...
Искате ли да Ви предоставя моята вълшебна пръчица, да я подържите и да измислите желание за себе си?
Твърдо съм убеден, че ще Ви...отива.
...Само за Ваше сведение- абсолютно всичките ми албуми на Металика са оригинални. Нямам акаунт в Замунда.
...И, като още един жокер- музиката която имам вкъщи е оригинална! Поръчвам си я в SMF от години. Надявам се, познавате фирмата. Лично познавам хората. Последните дискове които получих- 3 броя албуми на RUSH- беше преди 3 дни. Нещо да кажете в своя защита, господин Фея на Зъбките?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 17.02.2017 09:19:20 + 4 2
И аз като теб купувам само оригинални дискове. Не мисля, че феновете са прави като свалят музика. Плюс това не е скъпо удоволствие. Така показваш и уважение към музикантите и творчеството им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Newsted 16.02.2017 20:51:33 отговори + 8 6
Любимия спорт на българинът - да прави сметка на чуждите пари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Max 16.02.2017 20:19:55 отговори + 16 8
Да си продава и китарите и да се пенсионира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Зъбките! 16.02.2017 20:25:56 + 7 16
Купете си вие къща в Сан Франциско за 16 милиона и поръчков ягуар и тогава говорете! Металика могат да продават каквото си искат вие не можете да ги съдите! Ще ви обадя на госпожата, ако продълавате така гадно да говорите за тях!
Аз съм си свалил всичките им албуми след 91 и имам 5 гигабайта техни концерти! Аз съм адвоката на Металика в Замунда!
И стига сте плюли, че не мога да спя и утре няма да си изям закуската, ако продължавата да ме ядосвате!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".