Чуйте новия албум на ARTIFICIAL LUNGS "Земя"

10 дек 2021, 11:39 ч. 475 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

През 2019 г. съставът на Artificial Lungs преминава през свой личен катаклизъм и впоследствие се преструктурира – към създателите Андон Райчев и Иво Нонов се присъединяват Георги Ковачев на китара и Виктор Маринов на барабани.

Работата по "Земя" е неминуемо забавена и усложнена от обстоятелствата, но носи със себе си нова посока за музиката на Artificial Lungs. Албумът разкрива значителна промяна в звученето на групата, a творчеството им вече е изцяло на български език.

Визията на албума и видеоклипа на „Сянка" са дело на талантливата Саня Лоховска, а записите на музиката са осъществени в пловдивското студио "Алкатраз" със Стойо Попов.

За Artificial Lungs "Земя" е история за ново начало и начало на нова история. В официалните им канали може да споделите какво е за вас. Отдолу ще намерите линкове към тях:

https://www.facebook.com/artificiallungs/
https://www.instagram.com/artificiallungs/
https://www.youtube.com/channel/UCk6FLACOV9vHDEtAvnEdpyA
https://open.spotify.com/artist/0rh3NTwPboAUrlVjhYeFmO
https://artificiallungs.bandcamp.com/

Творчеството на Саня Лоховска може да разгледате тук:
https://www.behance.net/SanyaLohovska

 

 

още за:

Artificial Lungs


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анди Гарсия 10.12.2021 16:12:51 отговори + 5 1
Някой да каже на момчетата, че в българската кинематография, че и в разговорния език каданс означава забавен кадър. Тъй че така популярното забавенс каданс е тавтология. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".