Подробности за новия албум на ODD CREW, вижте видеото "Morning Lights"

10 дек 2021, 12:15 ч. 1178 / 7 3
пред./следв.

   В късния следобед вчера ODD CREW предпремиерно представиха песента "Morning Lights" в родния радиоефир. Парчето част от предстоящия им шести студиен албум, озаглавен "Dark Matters (Part 1)", който ще се появи на музикалния пазар през идната 2022 година чрез немския лейбъл "Drakkar Entertainment".

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към "Morning Lights", която е първо загатване за звученето на новия материал на групата.

   Режисьор и главен оператор на клипа е Петър "Българевеца" Димов от "DarkWhite Vision", a втори оператор - Никола Копаров. Драматичните кадри са снимани в столичния квартал "Дружба 2", където момчетата от ODD CREW са израснали. Самите те споделят, че "този проект е най-мрачното и меланхолично нещо", което са правили досега.

   ODD CREW разкриха в социалните мрежи, че новият им албум ще бъде по-тежък и бавен. Песните в него са записани, миксирани и мастерирани от бандата в тяхното собствено "ButcherHouse Studio". По-долу може да видите траклиста и обложката на предстоящата творба.

01. Morning Lights
02. Faith Beneath Me
03. The Moment
04. Wasted Days
05. In Your Brain
06. Walk A Mile
07. Farewell
08. Desert Skies

още за:

Odd Crew


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 15.12.2021 14:02:19 отговори + 0 0
Тия от Зрок ще се подмокрят от кеф..Мани мани Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 14.12.2021 23:19:28 отговори + 0 0
Много яки кадри са уловили с дрона...песента май има нужда от повече слушания за да хване ухото, поне моето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 10.12.2021 15:01:17 отговори + 16 2
Страхотна първа песен и видео от новия албум на Odd Crew ! Остават още седем.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".