Чуйте новия албум на BLOODRUSH "Quench"

15 апр 2019, 07:30 ч. 704 / 8 0
пред./следв.

   Вторият студиен албум на BLOODRUSH "Quench" беше пуснат официално за свободно слушане днес. Можете да го чуетете по-долу, както и в "YouTube", "Spotify", "Apple Music", "iTunes" и всички други музикални платформи. Албумът е записан, смесен и мастериран от Васил Райков (ODD CREW), като записите са осъществени в България и чужбина. BLOODRUSH финансираха издаването на диска чрез успешната си Indiegogo-кампания, която завърши през януари.

   В началото на месеца излезе и официалното видео към заглавното парче и първи сингъл от албума. Може да поръчате CD или друг мърчандайз чрез онлайн магазина на групата "BloodrushBigCartel".

   Можете да видите BLOODRUSH на живо по време на тяхното национално турне, което започва на 20 април и ще премине през седем града. Датите от обиколката са както следва:

20.04 - Пловдив, "Post-Culture Stage" + THE FLYING DETACHMENT & EMPIRIA
21.04 - София, "Live & Loud" + $UICIDE CORP$, CACTUS ERECTUS
23.04 - Велико Търново, "Melon"
24.04 - Шумен, "MeRock" + THE LEFTIES
26.04 - Бургас, "Bar Alive" + SALTFIELD
27.04 - Добрич, "The Maze" + TBA
28.04 - Варна, "Hale3" + AXEZ

 

 

още за:

Bloodrush


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".