Чуйте новия сингъл на GUNS N' ROSES "The General"

8 дек 2023, 10:05 ч. 1062 / 15 3
пред./следв.

   По-долу може да слушате онлайн новия сингъл на GUNS N' ROSES "The General". Парчето излиза от "Geffen Records" и е Б-страна на издадения на винил сингъл "Perhaps".

   Както и останалите "нови" песни на бандата, "The General" е композиция от сесиите на последния албум на групата "Chinese Democracy" (2008). На този етап, макар да има предварителна информация за подобни намерения, GUNS N' ROSES нямат конкретни планове за изцяло нов материал.

 

guns n' roses

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MaxXx 13.12.2023 00:44:50 отговори + 1 1
Не е зле парчето, звучи ми доста хеви метълско, все едно е вдъхновено от Джудас Прийст Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 8.12.2023 13:56:42 отговори + 7 2
Chinese Democracy сам по себе си е сериозно гаден албум, но не вярвах, че G'n'R могат да изкарат чак толкова тъпа песен. Не знам защо са решили, че ако преди 15 години им се е сторила неподходяща за издаване, днес може да звучи добре. Трагична песен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duf 8.12.2023 14:37:30 + 4 3
Не съм съгласен, че е гаден - напротив. Хич не е лош, ако се абстрахираш от миналото творчество, Иво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".