Чуйте новия сингъл на MOGWAI "Ether"

8 фев 2016, 19:01 ч. 542 / 7 1
пред./следв.

   Шотландската пост-рок група MOGWAI ще издаде новия си албум, озаглавен "Atomic", на 1 април. Той ще включва преработени композиции от саундтрака на документалния филм от 2015 г. "Atomic: Living In Dread And Promise". По-долу може да чуете първия сингъл и откриващо парче от диска "Ether". Ето и траклиста:

01. Ether
02 SCRAM
03. Bitterness Centrifuge
04. U-235
05. Pripyat
06. Weak Force
07. Little Boy
08. Are You a Dancer?
09. Tzar
10. Fat Man

 

 

още за:

Mogwai


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 9.02.2016 11:31:13 отговори + 0 0
Кой туй? Ения? Между другото и тя е там от близо - от Ирландия. Пост-рок викаш...; Хммм... странно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".