Чуйте новия сингъл на Nita Strauss с гост Alice Cooper "Winner Takes All"

22 мар 2023, 08:39 ч. 550 / 6 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, китаристка Nita Strauss (FEMME FATALE, Jermaine Jackson, THE IRON MAIDENS, и др.), се завръща в тур-бандата на Alice Cooper за предстоящото му турне.

   Сега Nita представя нов самостоятелен дигитален сингъл, специален гост в който е не друг, а "Бащата на шок-рока". Песента се казва "Winner Takes All". Може да я слушате онлайн чрез плейъра по-долу. Strauss коментира:

Когато работихме по музиката за този албум, нямаше съмнение че искам да създам песен, в която да си сътруднича с моя дългогодишен шеф и приятел, легендарния Alice Cooper. Мисля, че песента постига това, което си бяхме поставили за цел - да покажем гласа и характерния стил на Alice на фона на тежко, модерно рок парче. След като в продължение на много години показвах стила си на свирене с музиката на Alice на сцената, за мен беше истинска чест да работим заедно и да чуя гласа му в една от моите песни.

 

Nita Strauss



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".