Чуйте откъси от дебюта на WHERE ANGELS SUFFER с бивши членове на W.A.S.P.

16 окт 2010, 17:27 ч. 125 / 4 3
пред./следв.
Както ви съобщихме през м. май тази година - бившите членове на W.A.S.P. Chris Holmes (китара), Randy Piper (китара) и Stet Howland (ударни) създадоха нов проект, наречен WHERE ANGELS SUFFER или W.A.S. В него участват още Steve Unger (бас; eкс-METAL CHURCH) и Rich Lewis (вокали; ANIMAL). Откъси от всички песни в излизащия на 31 октомври дебютен албум на W.A.S. "Purgatory" могат да бъдат слушани на този адрес. Eто траклиста и обложката:
01. Cardiac Arrest
02. Can't Stop
03. Don't Wanna Die
04. Crying Eagle
05. Unnatural High
06. Judgment Day
07. Zombie
08. Lust
09. Violent New Breed
10. Morning After
11. Eye of the Storm
12. Boom
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dagon 16.10.2010 19:18:56 отговори + 0 0
Хаха! Абе тия парчета се оказа, че въобще не са нови, а са от албумите на Randy Piper's Animal. Жалко. Очаквах да са направили нещо наистина зааедно, но явно Holmes и Howland ще са просто наемници.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

блек метъл 16.10.2010 18:57:33 отговори + 0 0
блек метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 16.10.2010 17:44:22 отговори + 0 0
Въпреки леката клишираност, според мен, ще имаме един много силен албум, който ще надскочи очакванията ми. Кавърът на Zombie също се очертава силен. Дано навестят Европа след турнето в САЩ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".