Приключи играта за 7-те диска на APOCALYPTICA, вижте печелившите

16 окт 2010, 17:15 ч. 271 / 7 3
пред./следв.
Вчера, 15 октомври, бе последният срок, в който можехте да давате своите отговори в съвместната игра на "Virgina Records" и "Metal Katehizis", в която раздадохме символичните 7 диска с новия, седми албум на APOCALYPTICA "7ht Symphony" (ревю). Верният отговор колко гостувания и колко концерта в България имат финландските чело-рокери е: 3 гостувания и 5 концерта. В това число: две шоута в София и Пловдив през юни 1999 г.; концерти в Каварна и София отново през юни, този път - 2006 г. и едно последно (засега) посещение в Морската ни рок столица на 31 май 2008 г. Ето и имената на седмината късметлии. На всички тях е изпратено уведомление по електронната поща. Ако някой види името си, но не е получил имейл - да се свърже с нас за уточнение.
Боян Т. Михайлов
Веселина Б. Хаджийска
Христина Ж. Василева
Петър И. Константинов
Влатко М. Арсовски
Ивайло Х. Михов
Даниела Н. Петрова


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stani 18.10.2010 13:55:38 отговори + 0 0
Честито на спечелелите!Албума е страхотен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 16.10.2010 19:50:58 отговори + 0 0
Съгласен Мноо е як Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 16.10.2010 17:59:15 отговори + 0 0
Честито на печелившите! Албумът е наистина изкъртващ! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".