Чуйте първа песен от соло творчеството на Anna Murphy

12 авг 2016, 14:17 ч. 612 / 2 4
пред./следв.

   Anna Murphy, която до месец май тази година участваше в ELUVEITIE, започва собствена кариера. Дебютният албум на бандата ѝ ще носи името "Cellar Darling" и ще бъде издаден скоро чрез платформите за дигитална музика. По-долу може да чуете онлайн и първата песен от самостоятелното творчество на музикантката. Композицията се казва "Mayday" и е записана заедно с другите двама музиканти, които наскоро напуснаха ELUVEITIE - барабаниста Merlin Sutter и басиста Ivo Henzi.

 

 

anna murphy



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен...Но Красив! 12.08.2016 16:03:38 отговори + 5 1
Който продуцент я излъга да напусне Гланцман и компания за това музикално клише не мисля, че и е мислел доброто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голямото пиле 12.08.2016 15:17:57 отговори + 4 1
Лигаво-меланхолично и безлично
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UGIN 12.08.2016 15:13:22 отговори + 5 1
Мега зле. Не успях да го изгледам до край. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pii44 12.08.2016 16:57:17 + 5 1
Ужас това е ужас! Така изпяха класиците КОНТРОЛ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".