Преиздават "The Great Southern Trendkill" на PANTERA с бонус диск

12 авг 2016, 14:41 ч. 939 / 6 0
пред./следв.

   Тази година емблематичният албум PANTERA "The Great Southern Trendkill" навършва 20 години и, за да отбележат това събитие, "Rhino" ще издадат "The Great Southern Trendkill: 20th Anniversary Edition". Ще бъдат включени два диска с ремастерирана версия на оригиналния албум и още дузина неиздавани досега инструментали, миксове и лайв записи. Всичко това - придружено с редки фотографии от ерата на албума, както и бележки от уважавания рок критик и радио продуцент Katherine Turman, която изследва всичко около албума. "The Great Southern Trendkill: 20th Anniversary Edition" ще излезе на 21 октомври. На същия ден ще се появи и плочата "The Great Southern Outtakes" с 10 от неиздаваните песни.

   Вторият диск ще включва неиздавана версия на всяка песен от оригиналния албум, а на "Suicide Note Pt. 1" – цели две (груб микс на песента и различно звучаща интродукция, в която Dimebag свири на 12-струнна акустична китара).

   Освен това, в него са включени ремикс на едноименната песен "The Great Southern Trendkill", сурови миксове на "Drag The Waters" и "The Underground In America", инструментали на "13 Steps To Nowhere" и "Living Through Me (Hell's Wrath)". Освен студийните версии, колекцията ще съдържа и три изпълнения на живо от фестивала "Dynamo" в Холандия през 1998 г. - "Suicide Note Pt. II" и "Sandblasted Skin".

   "The Great Southern Trendkill: 20th Anniversary Edition" ще бъде на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".

Траклист:

Диск 1:
01. The Great Southern Trendkill
02. War Nerve
03. Drag The Waters
04. 10's
05. 13 Steps To Nowhere
06. Suicide Note Pt. I
07. Suicide Note Pt. II
08. Living Through Me (Hell's Wrath)
09. Floods
10. The Underground In America
11. (Reprise) Sandblasted Skin 

Диск 2:
01. The Great Southern Trendkill (2016 Mix)
02. War Nerve (Live '98)
03. Drag The Waters (Early Mix)
04. 10's (Early Mix)
05. 13 Steps To Nowhere (Instrumental Version)
06. Suicide Note Pt. I (Intro) *
07. Suicide Note Pt. I (Early Mix) *
08. Suicide Note Pt. II (Live '98)
09. Living Through Me (Hell's Wrath) (Instrumental Version)
10. Floods (Early Mix)
11. The Underground In America (Early Mix)
12. Sandblasted Skin (Live ’98)

* не са включени в плочата "The Great Southern Outtakes"



още за:

Pantera


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".