Чуйте песен от новия албум на проекта на Nick Cave GRINDERMAN

27 авг 2010, 13:00 ч. 156 / 1 2
пред./следв.
Неуморният Nick Cave е напълно готов с работата по втория албум на проекта си GRINDERMAN. Наследникът на едноименния дебют от 2007 г. ще е озаглавен "Grinderman 2" и ще бъде издаден на 13 септември. Седмица по-рано на пазара ще се появи сингълът "Heathen Child", включващ едноименната песен в радио версия и във вариант, записан съвместно с легендарния китарист Robert Fripp под името "Super Heathen Child". Последната може да бъде чута тук, а ако се абонирате за и-мейл бюлетина на GRINDERMAN на същия адрес, ще получите като "подарък" и радио версията на "Heathen Child" в mp3-формат.
    Ето и обложката и съдържанието на "Grinderman 2":
1. Mickey Mouse and the Goodbye Man
2. Worm Tamer
3. Heathen Child
4. When My Baby Comes
5. What I Know
6. Evil
7. Kitchenette
8. Palaces оf Montezuma
9. Bellringer Blues

Grinderman 2

още за:

GrindermanNick Cave


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Minstrel in the Gall 27.08.2010 15:51:27 отговори + 0 0
Йе, бейби, Йе! Аз имам билетче за концерта на Grinderman в Рим на 07.10.2010г. и мисля да се изкефя максимално Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Викс 27.08.2010 13:52:42 отговори + 0 0
Ник е велик човек! Възхищавам му се - уникален глас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".