Концертът на PLACEBO с официално афтърпарти в "Строежа"

27 авг 2010, 13:23 ч. 347 / 6 6
пред./следв.
"Loud Concerts" разпространиха следното съобщение:

Една от най-успешните британски алтърнатив рок банди PLACEBO пристига за концерт в София на 13 септември. Веднага след събитието "Loud Concerts" и клуб "Строежа" са подготвили официално афтърпарти, където споделените приятни емоции логично ще намерят изражение в една тематична вечер, посветена на групата и аналогични на нея брит и алтърнатив рок изпълнения.
   Специално за целта музикалната селекция е поверена на Britspotting DJs и конкретно Shakermaker. Партито стартира веднага след приключването на дългоочаквания концерт на PLACEBO. Входът е свободен!
   Както е известно, лондонското трио ще забие в столичния Зимен дворец на спорта, а събитието ще е част от световното турне на PLACEBO в подкрепа на шестия им студиен албум "Battle for the Sun".
   Билетите се продават в мрежата на Ticketstream.bg (поръчай онлайн), Eventim.bg и в Билетен център в НДК на цена по 50 лв. за билет, а в деня на концерта ще са по 60 лв.
   Лица до 18-годишна възраст, задължително трябва да са с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Лицето до 18-годишна възраст трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.
   Декларацията ще се попълва в два екземпляра и ще получава на входа на Зимен дворец на спорта в деня на събитието.
   Лица до 7-годишна възраст влизат без билет на концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места" и валиден билет.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 1.09.2010 00:00:45 отговори + 0 0
@свинчо хахахахха разсмяме. не е зле да се запознаеш първо с групата за която говориш. и не би било зле да си припомниш не съди , за да не бъдеш съде...някой го беше казал това.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

свинчо 29.08.2010 13:24:12 отговори + 0 0
Е, нормално е все пак като е сайт за метъл новини да изпълнява ролята на такъв. Пласибо... е?! Група от 2-ма доказани хомосексуалисти и един латентен такъв, които даже не се доближават до представата за метъл. Е ае ся... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 29.08.2010 11:49:11 отговори + 0 0
Айде пак споровете за това що е метъл и какви новини да се публикуват тук...
Скоро май съвсем ще се откажа да влизам тук заради такива разбирачи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 28.08.2010 21:44:47 отговори + 0 0
Не знам за PLACEBO, обаче David Bowie кърти отвсякъде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 27.08.2010 23:49:17 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=_GqnDROi6l4
наслаждавайте се-голям метъл е
и обезмисля тъпи спорове
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


цъцъцъ 27.08.2010 23:14:21 отговори + 0 0
аман от пе***ли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".