Чуйте "Ultima Thule" на Timo Tolkki с вокали на Jeff Scott Soto

10 юни 2024, 11:03 ч. 431 / 36 0
пред./следв.

   Бившият китарист на STRATOVARIUS Timo Tolkki ще издаде албум, в който ще представи своя поглед върху класическа симфонична музика и финландски фолк мотиви и песни.

   "Classical Variations and Themes 2: Ultima Thule" е пети самостоятелен албум на музиканта и ще излезе на физически носители на 1 октомври чрез "Finland Entertainment Productions". Творбата ще се появи в "Bandcamp" на 1 септември.

   По-долу ще намерите лирик-видео към заглавното парче, в което вокалите са на Jeff Scott Soto. В записите участват още Jens Johansson -  клавишни и Peter Dellerman - ударни. Списък с песни и обложка:

01. Solveig's Song
02. Ultima Thule
03. Sturmfrei
04. Isa
05. Kalevala
06. Tolkien's Tundra
07. Soul of the World
08. Silent Icy Tears
09. Spirit of the Forest
10. Karjalan Kunnailla

 

timo tolkki 2024 - ultima tule



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".