Вижте видеоклип към новия сингъл на FYELD "Dyavol Mraz"

10 юни 2024, 09:29 ч. 416 / 31 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Софийските метъли Fyeld пуснаха нов клип с участието на Гурко от Анимационерите. Песента се казва "Dyavol Mraz" и подобно на предишния им сингъл "Hoi Polloi" отново е на български език, а коледната тема в текста е препратка към злоупотребата с наркотици. Видеото за втори път е дело на Never Stopping Productions, а в него се подвизават познати лица като Мишо Начев и Сашо Начев от Hate Campaign, както и Добата и Колето от Urban Grey.

Парчето е записано и смесено в Sofia Session Studio от Пламен Пенчев.

Групата ще забие този четвъртък, 14 юни, заедно с Electric Dragon преди американските трап-метъл пионери Dropout Kings в столичния клуб Live & Loud, а в края на юли ще участва и във второто издание на Hills of Rock.

 

fyeld

още за:

FyeldГурко


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DonkeCock 11.06.2024 14:35:46 отговори + 5 2
опитвах се да ми харесат много пъти през годините, ама нема братче, мега гадна музика, а тоя Хелбобз зяе отвратително.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Donkey_Cock 10.06.2024 14:36:45 отговори + 5 5
тия счупиха тъпомера отново Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ми Ткокървнев 10.06.2024 16:52:43 + 7 4
Много съгласен. Цяла една кариера в чупки, стойки, стайлинг, подражаване на трендове и Роб Флин, но откъм музика - от зле на по-зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".