Чуйте заглавната песен от новия албум на JUDAS PRIEST "Firepower"

2 фев 2018, 09:45 ч. 2391 / 3 7
пред./следв.

   Британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "Firepower", на 9 март тази година. Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба. По-рано групата пусна онлайн парчето "Lightning Strike", както и видеоклип към него. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате и заглавната песен от бъдещия диск.

   Както знаете, JUDAS PRIEST са едни от хедлайнърите на фестивала "Hills of Rock 2018" в Пловдив на 21 юли (поръчай билейт онлайн). Това ще е първо посещение на Rob Halford и компания в Града на тепетата.

 

 

Judas Priest -   Firepower

още за:

Judas Priest


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иво 2.02.2018 22:44:01 отговори + 9 1
Имам чувството ,че този албум ще бъде като албумите от 80-те години на групата.JUDAS отдавна не са издавали такъв албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДО КАПЛАТА 2.02.2018 22:16:29 отговори + 6 3
КАТО НЕ МОЖЕШ ДА РАЗЛИЧИШ КОГА Е СОЛОТО НА ГЛЕН, ПО ДОБРЕ Си МЪЛЧИ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 3.02.2018 11:12:46 + 4 3
Двойната мелодична хармония преди солото я правят и двамата ! а самото соло е изсвирено от Ричи - заслушай се малко, ''разбирачо'' !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal_forever 2.02.2018 19:54:53 отговори + 9 3
Убийствено жестоко парче!
Джудас са Велики........ и нямат аналог!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 2.02.2018 17:10:27 отговори + 8 2
Добра песен ! рифът е доста добър и тук отново си личи че Джудас си падат по по-тежките риф и ритъм - малко като траш стил ! Има много добра мелодия песента, за което съм много доволен ! припевът е доста агресивен, но като цяло много яка песен ! Единствената ми забележка е: много краткото соло, което както и на предишният сингъл и изсвирено от Ричи ! Дано в останалите песни от албума да чуем в действие и Глен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 2.02.2018 11:34:54 отговори + 21 2
Да, и аз съм много доволен от цялата продукция. За мен те си остават номер 1 за Heavy Metal. За жалост, съвременните групи са мнооооооооооого далече от тази класа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бахти кефа 2.02.2018 10:43:28 отговори + 18 1
Парчето е трепач.Този албум ще бъде убиец!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".