Чуйте заглавното парче от новия албум на OPETH "Sorceress"

1 авг 2016, 08:17 ч. 929 / 7 5
пред./следв.

   Във вечерта на 31 юли по "BBC Radio 1" в предаването на Daniel P. Carter "Rock Show" бе направена премиера на заглавната песен от предстоящия албум на OPETH "Sorceress". Може да слушате композицията онлайн на този адрес. Качено е цялото предаване, като песента започва приблизително на 1:27:44 мин.

   "Sorceress" ще излезе на пазара на 30 септември. Текущо ви съобщаваме подробности за бъдещия диск.

 

още за:

Opeth


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Баба Станка 1.08.2016 14:56:32 отговори + 1 1
Тук са седнали и са си казали : " Да направим тежка песен ! " . Не са успели... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 1.08.2016 14:51:51 отговори + 4 0
Kaкто си падам по метъла, така си падам и по прог- Marillion, Fish, Rush, Porcupine Tree и т.н.- накратко дали ще е в старата или новата насока на Оpeth ВСЕ Е ДОБРЕ!!!
Чакам с нетърпение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 1.08.2016 13:55:06 отговори + 0 0
Opeth ме разочароваха с Новата си посока™, обаче басът в новото парче е много здрав, може и да има надежда за новия албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Opethio 1.08.2016 12:57:39 отговори + 2 0
Звучи много интересно,но... леко се минава границата. Пределно ми беше ясно,че след Heritage щяха да продължат да задълбават прогресив звученето,но според мен не трябва да се изпада в момент,който вече да не стават за слушане от "странни" ритми и звуци. Надявам се другите парчета да са по-добри... нямам търпение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheRedLotus 1.08.2016 11:13:12 отговори + 6 1
Вече очаквам мрънкане по адрес на това че Opeth са променили звученето си толкова много. Песента е велика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".