CINDERELLA качиха на сайта си датата за София

27 фев 2011, 21:04 ч. 651 / 9 1
пред./следв.
След последните горещи новини, свързани с предстоящия концерт на CINDERELLA в София на 15 юни, съобщаваме на нашите читатели, че групата отново качи на официалния си уебсайт датата за събитието, като този път за място се сочи зала "Христо Ботев". Както знаете, мястото на провеждане на шоуто стана "спорно", оказвайки се, че за същия ден в същата зала има насрочен концерт на MR. BIG. Вероятно съвсем скоро, в началото на новата седмица, ще разберем повече подробности и за него.

още за:

Cinderella


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Katehizis.com 27.02.2011 21:07:27 отговори + 0 0
Налага се и тази новина да бъде с ограничени коментари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".