CIVIL WAR приканват феновете да гласуват за маршрута за следващото им турне

5 авг 2016, 08:26 ч. 453 / 4 3
пред./следв.

   Бандата, основана от бивши членове на SABATON - CIVIL WAR - приключи работата по третия си, все още неозаглавен студиен албум. Предстои материалът да бъде миксиран от Jonas Kjellgren. За промоцията на творбата групата ще предприеме ново европейско турне. Сега феновете имат възможност да гласуват къде искат бандата да свири и по този начин сами да "начертаят" маршрута на CIVIL WAR. Това може да стане на този адрес.

   CIVIL WAR записаха и видеообръщение по повода, което може да видите по-долу. А на профила им в социалната мрежа "Фейсбук" е сложена приложената тук снимка. Трудно е да определим дали тя е правена при посещението на бандата в България през април, но е ясно видимо, че клавиристът Daniel Myhr държи торбичка на летище "София".

 

 

още за:

Civil War


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


даскал 5.08.2016 14:26:28 отговори + 3 0
Политически некоректно е да козируваш с тениска на Джими Хендрикс, който се е преструвал на гей в казармата, за да отърве изпращане във Виетнам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 5.08.2016 08:55:34 отговори + 4 1
А и Нилс Патрик Йохансон не козирува по устав. Все едно си прави сянка на очите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 5.08.2016 08:43:30 отговори + 5 1
Ако снимката е правена в България трябва да ги накажат. В нашата армия без шапка на главата не се козирува! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".