COLDPLAY дават новия си сингъл безплатно

29 апр 2008, 13:44 ч. 269 / 8 2
пред./следв.
За първи сингъл от четвъртия албум на група COLDPLAY - "Viva La Vida or Death And All His Friends" бе избрана песента "Violet Hill". Премиерата на парчето ще бъде на 29 април. Освен по британските радиостанции, "Violet Hill" ще бъде пуснат за свободно сваляне от официалния сайт на групата тук. Промоцията е до края на текущата седмица. От 6 май пък започва официалната продажба на сингъла. Освен безплатния сингъл, групата оповести два безплатни концерта, на които ще изпълни парчетата от новия си албум. Партитата ще се състоят в Лондон и Ню Йорк на 16 и 23 юни. За достъп до тях, феновете трябва да се регистрират на сайта на COLDPLAY. Албумът "Viva La Vida or Death And All His Friends" ще се появи на пазара на 16 юни. Дискът, съдържащ 10 песни, е продуциран от Brian Eno и Marcus Dravs. За обложка на албума (виждате я по-долу) е използвана картината на Йожен Дьолакроа - "Свободата на народа".

Източник: Avtora.com

още за:

Coldplay


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.04.2008 01:42:09 отговори + 0 0
и мадона пусна безплатен, бързо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 29.04.2008 22:39:35 отговори + 0 0
За момент се замислих, какво прави новина за Coldplay в този сайт, но след като видя думичката " безплатно " си отговорих на въпроса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".