Издават предполагаема секс касета на Jimi Hendrix на DVD

29 апр 2008, 17:24 ч. 219 / 5 0
пред./следв.
Паметта на легендарни музиканти, които вече не са между живите, нерядко бива поругавана по какви ли не начини... Сега, вестник "The New York Times" съобщава, че порно компанията "Vivid Entertainment" планира да издаде на DVD предполагаема секс видеокасета на Jimi Hendrix.
   На филма се вижда гол мъж, приличащ на Hendrix, който прави секс с две брюнетки в притъмнена стая. Лицето на мъжа се появява на екрана само за няколко секунди със затворени очи, а в други моменти може да се види профилът му. Записът няма звук, а окичените с пръстени ръце на мъжа често се показват отблизо...
   Не е ясно кой притежава правата върху касетата и какви са основанията да се смята, че на нея е бележитият китарист, освен физическата прилика.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".