COLDPLAY с трети сингъл от новия си албум - "Up & Up"

25 апр 2016, 12:05 ч. 701 / 5 4
пред./следв.

   COLDPLAY пуснаха третия сингъл от седмия си студиен албум "A Head Full Of Dreams". Парчето "Up & Up" от 22 април е достъпно в "iTunes", "Spotify" и всички други платформи за даунлоуд и стрийминг на музика.
"Up & Up" следва "Hymn For The Weekend", която стана 17-ата песен на бандата, влязла в топ 10 в Обединеното кралство, и която COLDPLAY изпълниха на наградите "Brit" през февруари. 

   В "Up & Up" участват много познати имена - Beyonce, Merry Clayton и китаристът Noel Gallagher. Това е и песента, с която завършва всеки един от разпродадените през март и април концерти на групата.

   От издаването си през декември албумът "A Head Full Of Dreams" стана номер едно в "iTunes" в над 90 държави и е продал над 3,5 милиона копия. Благодарение на него, COLDPLAY затвърдиха позицията си на най-слушаната група в "Spotify".

   Албумът "A Head Full Of Dreams" на COLDPLAY е на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International". В "iTunes" той може да бъде купен на този адрес.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фър 26.04.2016 01:59:43 отговори + 5 1
coldgEЙ...
Нормално Кузмане, в метълшоповете продават рапърски дрешки, сега и в метъл сайтовете за праведна музика се очаква такава тенденция. Щом по Z-rock можеш да чуеш какво ли не, представи си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 25.04.2016 15:06:44 отговори + 8 2
Колдплей никога не са били рок, още по-малко метъл. Но непрекъснато тук се появяват новини за тях. Защо? Скоро и за Ники Минаж ще започне да се пише... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 25.04.2016 16:56:03 + 4 2
И аз тва се чудех. Че и тлъста статия са изпляскали за тез смотаняци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елена Кучкова 25.04.2016 12:39:35 отговори + 7 1
Това ако е рок..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".