COMASUMMER с нов видеоклип - "River of Gold"

22 мар 2016, 14:20 ч. 558 / 7 1
пред./следв.

   COMASUMMER току-що пуснаха първия си официален концертен видеоклип. Песента, която са избрали, е "River of Gold", а записът е от концерта на бандата на 13 декември 2015 г., когато представиха дебютното си EP "Out of the Sun". Самото парче обаче не влиза в диска, а ще бъде включено в следващото издание на бандата. За клипа са използвани кадри, заснети от Емануела Беловарски и Жоро Аранжоро. Може да гледате видеото по-долу.

   Следващият лайв, на който можете да видите групата, е този петък, 25 март, в клуб "Live & Loud", когато COMASUMMER са специални гости на концерта на THE NOISE FIGURES, организиран от "Rawk'n'Roll". Билети на цена 15 лева ще се продават само на входа на клуба.

 

 

още за:

Comasummer


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


чук 22.03.2016 16:35:59 отговори + 1 1
еднообразно ми е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".