COPROSTASIS и ПРОКАЗА тръгват на общо турне

7 ное 2009, 16:40 ч. 332 / 4 2
пред./следв.
Софийските дет метъл банди COPROSTASIS и ПРОКАЗА тръгват на мини-турне с неофициално заглавие "Coprokaza Tour 2009", менажирано от "The Other Side" и "Distributor Of Pain". Първата спирка от него ще бъде в Русе на 27 ноември 2009 г. (петък) където двете банди ще са хедлайнъри на "Metal Fest XI" в "Elias Kanetti House". Освен софиянци, в събитието, организирано от "DBMR Booking Agency", участие ще вземат хардкор/метъл групите GARROTTA (Велико Търново), LAST REMAINS (Русе) и ANGER FILLED (Русе). Началото е от 19:00 ч., входът е 5 лв., по-долу виждате и постера.
   На 29 ноември 2009 г. (неделя) COPROSTASIS и ПРОКАЗА ще имат участие в Букурещ, очаква се и подтвърждение за предния ден за черноморския град Констанца, където преди година COPROSTASIS вече гостуваха. Съвсем скоро ще се появи по-подробна информация за тези събития, организирани от румънската агенция "Axa Vallaha". ПРОКАЗА съобщават, че дни преди турнето на пазара ще е техния дебютен едноименен албум, резултат на няколкогодишен студиен труд. Издател е самата група. COPROSTASIS пък усилено работят по наследника на "35 Minutes of Skullsmash Terror Metal" ("Distributor Of Pain", 2007). И двете групи обещават много изненади за феновете от двата бряга на Дунава.

още за:

CoprostasisProkaza


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.11.2009 17:49:19 отговори + 0 0
29-ти, неделя. за щастие, се отнася до румънска дата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 7.11.2009 17:20:49 отговори + 0 0
"28 ноември 2009 г. (неделя)" в това има грешка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".