CORPSE с концерт в София на 5 март

4 фев 2014, 09:41 ч. 362 / 5 5
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Реюниъните на легендарни банди взеха да се случват все по-често и в ъндърграунда. Не че плевенската grind core група CORPSE някога се е разпадала официално, но е факт, че трайното й отсъствие след като изчезна през 1998-а, я извади от редиците на активните банди. И така чак до 2010-а, когато заби в София и Варна, за да празнува юбилей – 20 години от излизането на албума Horrible Existence. Затова появата й обратно на сцена трябва да се отбележи. Всъщност, последното оживление в лагера на CORPSE беше с шоуто им на Sea Of Black Festival през август миналата година.

   Сега е време за нова атака - този път в София на 5 март, отново в компанията на верни стари приятели. BROTHERS IN BLOOD определено са такива. Събитието се очертава като тотален култ поради включването и на тази група от старата школа на Плевен. Макар BIB да са представители на по-друг стил музика - hard core, не само приятелство и много изпит заедно алкохол свързва двете банди - те са делили и репетиционна през 90-те...

   И къде без COPROSTASIS на едно такова шумно събиране на малки и големи почитатели на крайните течения в музиката? Като едни от любимците на съвременната сцена, „Копромафията” също са поканени да свирят, пият, пеят и най-вече забавляват.

   Бодрата смяна на родната сцена ще заяви присъствие и в лицето на „младите надежди” SCUM LINE („skate thrash/punk rippers”), където под неузнаваеми костюми и грим се крият двама заподозрени от Piranha.

   Още по-яко ще ви стане като ви кажем и повода за насрочения през март концерт, а именно – CORPSE ще запишат и издадат нов албум!

   Концертът ще се състои на 5 март в „B side” (или малката зала) на клуб Mixtape 5. Ще се влиза срещу 8 лева, а началото е 19:30 часа.
corpse live

още за:

Corpse


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mengele/FBI 4.02.2014 21:50:12 отговори + 0 0
Coprse rules... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 4.02.2014 12:43:05 отговори + 0 0
Жестоко! Там сме!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v 4.02.2014 12:29:19 отговори + 0 0
Даже трябва да започват от по-рано, за тези от нас, които не сме от Сф и пътуваме за всеки концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Гроздан 4.02.2014 12:09:20 отговори + 0 0
Супер, има дет и еднодвени билети! Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

monstrosity - imperial do 4.02.2014 10:28:41 отговори + 0 0
супер, билет евтин, започва и от рано... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".