PRIMAL FEAR с най-висока позиция в германската класация

4 фев 2014, 09:05 ч. 189 / 2 5
пред./следв.
Издаденият на 24 януари албум на PRIMAL FEAR - "Delivering The Black" - достигна 13-о място в официалнага класация в Германия. Това е най-добро постижение в цялата история на групата в чарта в родината им. Музикантите, които в момента са на турне за промоцията на творбата, изразяват изключителната си радост и благодарят на "Frontiers Records" и "Soulfood Music".
primal fear - delivering the black

още за:

Primal Fear


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Никой 4.02.2014 22:03:45 отговори + 0 0
Чак пък най-добрия... Да речем, че става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

a 4.02.2014 21:10:35 отговори + 0 0
има сериозна разлика от "най-добрия, който някога са издавали" и "добър". Радвам се, че са постигнали първото, но има още доста да поработят докато достигнат до второто. Или сигурно няма да го направят никога. За това се радват на някакво си 13то място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

лавър 4.02.2014 16:54:27 отговори + 0 0
е къде видехте хейтъри?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 4.02.2014 16:04:45 отговори + 0 0
Много са големи, а новия албум наистина е убийствен. Дали е най-доброто досега,още не съм напълно сигурна, но не това е най-важното. Всичко, което са правили досега е много добро. А хейтърите каквото и да кажат, все тая, албумът няма да стане по-лош от това! Остава им само да си захапат джапанките (или каквото там си пожелаят) и да траят!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 4.02.2014 14:27:25 отговори + 0 0
"Хейтърите" да си затраят за малко, защото истината е, че новия албум на Primal Fear е най-добрия, който някога са издавали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".