CORVUS CORAX и TANZWUT поемат по различни пътища

30 сеп 2010, 09:41 ч. 184 / 5 1
пред./следв.
Немските средновековни трубадури CORVUS CORAX и електро-фолк-метъл алтерегото им TANZWUT вече са две отделни и независими една от друга формации. Членовете им, които до този момент успешно съчетаваха задълженията си и за двете групи, са решили да поемат по различни пътища, съсредоточавайки се над съответните си приоритетни проекти. С други думи, вокалистът Teufel и китаристът Martin вече ще се занимават само с TANZWUT, а доскорошните им колеги Castus, Wim, Norri, Hatz и PanPeter ще се концентрират над CORVUS CORAX и проектите CANTUS BURANUS и BERLINSKIBEAT.

още за:

Corvus CoraxTanzwut
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.09.2010 23:06:52 отговори + 0 0
Tanzwut ftw Тойфел се изложи здраво със соловата си шитня, дано направи поне нещо яко с Tanzwut, че от 4 години нищо ново не са показали :S Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".