Още подробности за предстоящия на 2 октомври "Tattoo Fest 2010"

30 сеп 2010, 07:20 ч. 345 / 8 0
пред./следв.
Организаторите на "Tattoo Fest 2010" разпространиха следното съобщение:

   Още едно забавление ще има за посетителите на "Tattoo Fest Sofia 2010". В специално обособена секция ще се прожектира филм за живота и работата на един от най-значимите и превърнали се в легенда татуисти - Saylor Jerry. Билетите за шоуто се продават в мрежата на Eventim.bg и магазин "Gorgon" на цена от 10 лв. В деня на събитието ще се предлагат на цена от 15 лв. Всеки закупен билет дава възможност да спечелите уикенд тест драйв от "Булвария", ром, тениски, сувенири, безплатна татуировка от "Sofia Tattoo Ink" и други весели награди. Фестивалната програма включва още: аерограф шоу, конкурс за татуировка, конкурс за рисунка, музика, безплатни татуировки с къна за малките посетители, огнено шоу, ревюта на алтернативна мода, клоуни и акробатика и екстремно 30-минутно bodysuspension show, което се случва за първи път в България. На място ще работят 34 професионални студия. Ще има и много щандове със специализирана литература, инструменти, консумативи, щандове с дрехи, обувки, плакати, сувенири.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".