CRADLE OF FILTH потвърждават за сръбския "Castle Fest"

11 мар 2008, 20:47 ч. 140 / 3 4
пред./следв.
CRADLE OF FILTH е поредната банда, потвърдила участие в сръбския "Castle Festival", който ще се проведе между 1 и 5 юли в Смедерево. Миналата година Dani Filth и компания посетиха Румъния и свириха на около час път от българската граница, а през 2008-а отново ще са наблизо. Ето и само част от останалите участници във феста: AT THE GATES, AVANTASIA, CAVALERA CONSPIRACY, DEF LEPPARD, DISMEMBER, ENSIFERUM, EVERGREY, HELLOWEEN, JUDAS PRIEST, LORDI, SODOM, SOILWORK, TYR, WHITESNAKE...


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


smithy 13.03.2008 22:04:49 отговори + 0 0
Пак съм аз от Видин. Поздрави на Пловдив! Ето го и моя е-маил за вси4ки които искат да купонясваме заедно на този велик фестивал: smithy_rock@mail.bg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sit 13.03.2008 08:43:41 отговори + 0 0
Със сестра ми също смятаме да посетим фестивала.Ако някой иска да се организираме да пише: sit_ko@yahoo.com
П.П. От Пловдив сме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 12.03.2008 01:26:37 отговори + 0 0
Миналата година Dani Filth и компания посетиха Румъния и свириха на около час път от българската граница.??????????????????????????????????
не на около час път а на около километър
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

smithy 11.03.2008 21:43:19 отговори + 0 0
Аз съм от Видин и няколко Фена от града сме там със сигурност. Ако има кандидати да пишат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".