Две пънк банди ще дойдат в България за три концерта в края на март

11 мар 2008, 22:33 ч. 221 / 3 0
пред./следв.
Ето информация за поредните предстоящи събития на "Endless Party Booking", които този път ще докарат две "гараж пънк сайкабили" банди:

   На 21 март първо в клуб "Петното" в Пловдив ще изнесат концерт NERO BURNS и WELCOMIN' COMMITTEE IN FLAMES. На другия ден, 22 март, те ще бъдат в клуб "Backstage" в София. Но това не е всичко! За всички, които са ги пропуснали, както и тези, които ще искат да ги видят още веднъж, двете банди ще предложат още един концерт на 25 март, този път в клуб "Funkiss" в НДК. Събитията заслужават внимание не само заради широката стилова гама, която двете банди покриват – от пънкабили и гараж до откровен пънк, но и заради пъстрата компания, която ще ни навести. NERO BURNS са англо-американо-словенска група, а WELCOMIN’ COMMITTEE IN FLAMES – двама хървати и една японка!

   Съпорт на шоутата в "Петното" и "Funkiss" ще бъдат PUCKS, цените на билетите са, както следва: 9, 10, 8 лв.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".