CRADLE OF FILTH ще издадат оригиналната версия на "Dusk... And Her Embrace"

16 апр 2016, 12:01 ч. 694 / 5 1
пред./следв.

   През 1996 г. CRADLE OF FILTH издават своя класически албум "Dusk... And Her Embrace". Малко известен факт е обаче, че това не е оригиналната версия на творбата. Оригиналният албум е записан през 1995 г. със заглавието "The Original Sin". Той така и не вижда бял свят заради вътрешни конфликти в бандата и последвали съдебни процеси. Сега "The Original Sin" ще бъде издаден от "Cacophonous Records" през юли.

   В други новини, CRADLE OF FILTH вече пишат материала за нов студиен албум, който се планира да излезе през есента на 2017 г.

 

cof-sofia1

още за:

Cradle Of Filth


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пор4о 17.04.2016 14:22:30 отговори + 6 0
Ще има блек!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".