Официално е - Axl Rose заменя Brian Johnson в AC/DC

17 апр 2016, 10:38 ч. 2890 / 6 54
пред./следв.

   AC/DC разпространиха официално изявление, че ще довършат турнето си с вокалист Axl Rose: "Членовете на AC/DC изказват благодарности на Brian Johnson за неговият принос и отдаденост към групата през годините. Пожелаваме му всичко най-добро за в бъдеще и успешно разрешаване на проблемите със слуха. Тъй като искаме това турне да завърши, както е започнало, разбираме, уважаваме и подкрепяме решението на Brian да не продължи турнето, за да запази слуха си. Ние силно желаем да изпълним оставащите ни ангажименти по турнето към всички, които ни подкрепяха през годините и сме щастливи, че Axl Rose любезно ни предложи подкрепа и помощ да изпълним ангажиментите си."

   В началото на март AC/DC отмениха оставащите концерти от турнето си в САЩ заради опасност вокалистът им Brian Johnson да загуби напълно слуха си. В края на същия месец бяха разпространени папарашки снимки на Axl Rose пред студио в Атланта, което се използва за репетиционна от AC/DC. Това се изтълкува като възможност вокалистът на GUNS N' ROSES да замести Johnson за остатъка от обиколката на AC/DC. Сега тази информация има официално потвърждение.

   Първият концерт на Axl Rose с AC/DC ще бъде по време на европейската част на турнето "Rock Or Bust" - в Лисабон на 7 май. Участията в Европа ще завършат на 12 юни в Орхус, Дания. След това Axl Rose ще тръгне на лятно турне с GUNS N' ROSES. За десетте отменени концерта в САЩ на AC/DC ще бъдат насрочени нови дати - също с вокалист Axl Rose.

 

guns-n-roses-sofia-rocks

още за:

Ac/dcAxl Rose


Коментари   (54)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jagliman 1.09.2016 16:35:09 отговори + 0 0
Наистина ли ви харесва дрането на Аксел? Не мисля, че Аксел е подходящ, но щом те са си го избрали, значи има защо. За мен той не пее песните им, а просто се дере. Гласът му е далеч от мощен (за визията съм съгласен - бая килца е качил) и през цялото време имам чувството, че слушам инструментален концерт на Ангъс. Да, не е фалшив, ама то и това оставаше. За мен, Брайън беше много по-добър вариант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Guns N'Fuckin Roses!! 28.05.2016 14:40:36 отговори + 0 0
Какво стана разбирачите,май Аксел ви затвори ******************?Вашия любим пенсионер Браян Джонсън пасти да яде пред мощния глас и визия на Аксел.Слушахте ли концертите?Аксел мачка,гази и изкъртва такива много разбиращи смешници като вас.И още нещо защо не езвикаха някой от вокалиститe на вашите групички да замести Браян а извикаха точно Аксел,Защото сигурно са по-добри нали селянчета?Мухахахахахахахааааааа,колко жалък и завистлив народ има на тоя свят братче!Хайде сега ********* Аксел черпи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nik 24.04.2016 01:59:47 отговори + 0 0
Дан Маккафърти от Назарет би бил подходящ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ОЛД МЕТАЛ 20.04.2016 13:51:27 отговори + 4 0
тука гоуеми разбирачи - гънс били глем, били хеви метъл, Аксел бил посредствен - кви ли не открития правя! Истината е, че Аксел си изхаби гласа и сега е бледо копие на себе си, не съм сигурен, че ще се справи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Промоутър 20.04.2016 11:50:47 отговори + 2 0
Промоутъра май не е наясно,че плануваните концерти в Европа бяха почти до края на Август,...Но след този случай отпаднаха...Ще изпълнят само датите до средата на юни ,които са потвърдени , подписани и разпродадени.Като не сте наясно с някои неща не пишете глупости...Турнето в Европа просто свърши два месеца по рано от предвиденото . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бай Бай Фено Пено 20.04.2016 11:44:34 отговори + 4 0
Както винаги Булгаристанския фен,знае повече,може повече,наясно е с всичко,има мнение за всичко,плюе по всичко....В този сайт се начетох на хора които определят най-великите групи и музиканти в тях като некадърници,неможещи и незнаещи...ах забравих, в Бг са се родили всички които имат златни плочи,милиони продажби,sold out турнета ,много ясно че ще даваме мнение на всеки какво да прави и как да го прави ! Жалка история ......ей аз ако бях на негово място знайш ко щях да направя ? - ми нищо нямаше да направиш щото жена ти като кресне да идеш за хляб и кисело мляко и целия трепериш,ама тук във форума си най силен !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bad Blond & Beautiful 19.04.2016 10:19:28 отговори + 3 1
За мен специално, а и както виждам и на много, много други, това супер тъпа идея. Можеха да се спрат на много по - адекватен вариант, ако бяха взели фронтменът на Airbourne - Joel O' Keeffe, например, брат'чедите на ДИ СИ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бад Блонд 20.04.2016 11:47:08 + 4 0
И кое точно щяхме да слушаме на Джоел ? Еърборн ....най-смешната кавър група ,като музика,като стил...който го няма и като визия ! Marc Storace ( Krokus ) ,май щеше да е малко по добре ,а ? Ама хората не искат кавър певец,искат някой със собствена личност ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Андонов 18.04.2016 16:21:25 отговори + 1 1
"...Тъй като искаме това турне да завърши, както е започнало, разбираме, уважаваме и подкрепяме решението на Brian да не продължи турнето, за да запази слуха си..."
Това изречение ме озадачи. Четох изказване (пред близък негов приятел мисля, че беше) на Браян, че другите членове на групата, без да го попитат директно си го изритали. Сега какво излиза, че си е тръгнал или са го изритали? Малко противоречаща информация. Както и да е, жалко за Ди Си наистина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Про 18.04.2016 14:34:56 отговори + 11 6
Срамота е точно в този сайт хората да не могат да правят разлика между класически хеви метъл и глем-рочец, клонящ повече към поп. Аксел Роуз е:
- със средни певчески данни в миналото
- в настоящето - пародия сам на себе си
- символ на съвсем различен тип групово послание и символика в миналото
- в настоящето - пародия на всичко, което е символизирал преди
Никога нищо не е имал с хард рока, още повече с великите вокалисти.

Много жалко да ДиСи. Няма неустойка, която да струва повече от излагацията. За съжаление малко са групите, които ще се оттеглят с достойнство, за да бъдат запомнени във върхова форма, и подобни смехотворни падения ще стават все повече и повече.

Апропо, Моторхед показаха как се прави. Няма Леми, няма Моторхед. Мигар не можеха да намерят някой грозник с дрезгав глас от десетките им трибюти? Можеха, но имат самоуважение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 18.04.2016 16:06:06 + 5 2
Още малко изкара Guns N' Roses глем рок. В началото наистина изглеждаха по този начин, но музикално погледнато никога не са свирили глем. Не бяха ли именно те една от главните причини (заедно с Нивана и грънджа) за смъртта на глем музиката? Говорим за една от немногото групи за онова време, на която и феновете на метъла, и феновете на пънка, и феновете на рока във всичките им разновидности са можели да се наслаждават, без да се избият взаимно. Наистина е жалко, че през 2016 има хора, които още поставят знак за равенство между ХАРД РОК и ГЛЕМ РОК (клонящ се към поп).

Колкото до Аксел, няма какво да го коментираме. Хората го наричат психопат, шизофреник, примадона и какво ли не (понеже е модерно да се плюе по него), но той отдавна се е доказал като един от ГОЛЕМИТЕ фронтмени - а в момента изнася концерти дори със счупен крак. Повечето музиканти могат единствено да си мечтаят да стигнат неговото ниво...


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.04.2016 16:42:32 + 3 0
Само не съм съгласен, че гънс имат нещо общо "със смъртта на глем музиката". Тя даже не е и умирала, ама тва др.тема.

Нирвана и грънджът са виновни само за своята творческа смърт. Самоизядоха се.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 18.04.2016 21:53:19 + 6 7
Брееее! Ти голям мозък се извъди! Аксел Роуз вокал със средни певчески данни в миналото?!?!? Символ на съвсем различен тип групово послание и символика в миналото?!?
Абе, ти нормален ли си?!
Никога не е имал общо с великите вокалисти?!?!?
Ама ти верно не си добре....
Гънс и глем?!?!?!?
Разбирам, че си младоче и само си чуло за Гънс, но не си живяло когато те бяха група номер 1.
Простено да ти е. Не знаеш какви ги приказваш.
Аз съм на 44 и не ми разправяй какви от миналото му били посланията и символиките на Аксел и Гънс. Символиките и посланията са за съвременните епилирани мъжлета, които са чувствителни, еманципирани, лесно нараними и които не са били в казарма. В Гънс имаше енергия която ни караше да се чувстваме живи и свободни. За разлика от символиките и посланията на днешните групи- депресия, агресия, смърт, атентати, апатия и омраза.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Про 19.04.2016 15:57:11 + 5 1
ГолЕма Фея на Смъртта си, нема що :-) Това "ГЪНС група номер едно" не е било никога.
На 46 съм, и групите, които ни караха да обичаме музиката, зареждаше ни с енергия и ни караше да се чувстваме живи, бяха Motorhead, Manowar, Sodom, Tankard, Kreator... Гънс, Юръп, Бон Джуви и сие винаги са били магнит за женките, твърде далече от истинската твърда музика. Както и грънджа, между другото, както и симфо- и готик-бозите от по-ново време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 19.04.2016 20:17:22 + 1 1
Гънс бяха супер актуална група в края на 80-те. Не всички метъли по това време си падаха по Motorhead, Sodom, Tankard, Kreator... Имаше много фенове на по-мелодичния метъл - Мейдън, Джудас, Аксепт, вкл. и Гънс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Поитупеор 4.05.2016 13:57:04 + 0 0
Бахур за гънс и аксел Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.04.2016 13:19:00 отговори + 6 3
Абе това ще е само за няколко концерта. И тия дето казват, че Аксъл не можел да пее ме разсмиват. Той е един от върховете в хард рока. И като всеки гений - мненията за него са в двете крайности. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.04.2016 15:19:56 + 3 1
Абе ти кое не разбра от това че Брайън за съжаление ще оглушее ако продължи да пее по концерти заради високите децибели? Край с кариерата му. Той така или иначе е на години на които ще не ще му е време да спре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.04.2016 16:36:36 + 2 4
Анонимнико, аз говоря за Аксъл. AC/DC не са ми любимци и ми е все тази дали ще продължат. За мен важни са Гънс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедовото 18.04.2016 12:01:43 отговори + 5 0
Всичко си е спекулация докато не го чуем как пее на живо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов, менажер lv. 1 18.04.2016 11:48:27 отговори + 11 3
Дами и господини, имаме невероятното удоволствие да ви представим неповторимите AR/DC с безсмъртни класики, като:

- Sweet Highway o' Hell
- Back In The Jungle
- Whole Lotta Rain
- Knockin on Hells Bells
- Thunderstruck City

"...Axl Rose любезно ни предложи подкрепа..." - прекалено романтично, за да е истина - в тоя избор играят "едни пари", това и кактус може да го забележи, ама точно Аксел ли бре, люде?! Ясно, че събирането на ГъНъРъ е сред големите рок събития в последно време (не и за мен - въпрос на вкус), ама колко повече реклама трябва? Не вярвам да се получи нещо позитивно от този "брак по сметка", но пък да видим, все пак греша в 9 от 10 случая.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 18.04.2016 11:31:38 отговори + 6 8
Изключително нерафинирани хора има в България! Направо съм изумен от "коньокапащината " на болшинството хора! Като не ви харесват ДиСи- земете та им напишете едно писмо да спрат. Ще му накривите шапката на Ангъс. Само преди месец се прибрах от Австралия- и там, ДиСи са Национални герои! Хората ги слушат им се радват, че са австралийци. Само че там хората- австралийците са малко по-различни от хората тук... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 18.04.2016 17:38:08 + 7 3
Я да ме светнеш по два въпроса... Имам ли аз аджеба право на мнение и проблем ли е да го изразявам в коментарите под статията? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пустиняк 18.04.2016 08:38:33 отговори + 13 13
групата с най-слабите китаристи си взе най-слабия вокал....сега може да вземат и Ларс на барабаните Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Асс 19.04.2016 14:18:20 + 2 0
Ами той барабанистът им е достатъчно заспал, не им трябва нов. Човекът, който не знае що е брейк. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ОЛД МЕТАЛ 20.04.2016 13:58:12 + 2 0
абе момче, Енгус - слаб китарист? А бе ти китара виждал ли си през жалкия си живот бе, или само на снимка? През 80-те беше начело на класациите за китаристи - тогава бяха актуални Блекмор, Гери Муур! Ай да ви понауча малко, че ме е яд да ви чета безпросветните глупости! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Промоутър 18.04.2016 08:03:57 отговори + 5 6
Макар че гласът на Axl е един от малкото възможни, този психопат (AR) просто ще закопае завинаги тази група! Много жалко, но това е краят на една музикална институция / легенда! Тази замяна доказва напълно колко голяма може да бъде алчноста на един пишман китарист!!! Той замени собствения си брат а сега и лицето и най-отличителната черта (глас) на групата!!! МНООООГО ЖАЛКО!!!!!!! Сигурно би заменил и майка си за пари!!! При проваляне на турне групата не дължи никакви нвустойки а просто връща платения хонорар!!! Добре че се отказаха от концерти в източна европа и по специално България! Сигурен съм, че много промоутъри са направо щасливи че не са успяли да ги вземат!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metal 18.04.2016 16:07:05 + 2 1
Сега пък Ангъс бил слаб китарист, абе вие съвсем изтрещяхте !!! Направо да се чудиш защо ДиСи са най-популярната рок група... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 18.04.2016 00:30:45 отговори + 5 2
Големи разбирачи, брей.... не можел да пее. Защо Ангъс него избра, а не друг, поне те могат да викнат всеки и всеки би се отзовал на тяхна покана. Жалко за Браян, той си остава емблемата, но така турнето е спасено, а аз имам билет и съм мега щастлив да видя тази комбинация.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 18.04.2016 02:21:14 + 5 1
Абе аз оставам с впечатлението, че Аксел сам се е предложил, поне така излиза от изявлението. Пък защо са го избрали - май на никого не му е много ясно... Може би името му ще продава повече в сравнение с другите. Дори и да не звучат оптимално с него, то в крайна сметка не може всичко да е идеално... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 18.04.2016 16:00:22 + 1 1
Дори и сам да се е предложил, факт, че него избират.. И не е заради популярното име защото концертите са им sold out на много места! Идеята е да се спаси турнето, а не да се привличат повече фенове.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 18.04.2016 17:35:47 + 2 1
Лично мнение - ако аз исках да спася турнето, определено нямаше да избирам Аксел. И за да не отговарям под другия пост относно Ангъс... Вярно е, че зависи с кого го сравняваш, но да кажеш, че е слаб китарист не е съвсем без резон. Може и да е написал рифове, които са направили ДиСи най-популярната рок банда, но това не го прави добър. Особено като се има предвид, че технически са лесни за свирене, а музикално не са нещо забележително. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 17.04.2016 21:09:08 отговори + 8 2
До 1 месец ще има новина че вече не им е певец! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1234 17.04.2016 17:21:18 отговори + 11 0
Аз съм фен и изпитвал любопитствор може и да се получи чудно сътрудничество. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 17.04.2016 18:50:15 + 3 1
Колко па да е чудно...
Нещо, като това ще да е: https://www.youtube.com/watch?v=9CWoyEvkOlY
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 17.04.2016 20:50:58 + 4 2
Страхотно изпълнение! "Не можел да пее" - ха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пустиняк 18.04.2016 08:45:33 + 6 2
страхотно фалшивее....вие въобще чувате ли? до в София беше мн фалшив...оставете това, че сте фенове на Аксел ама за мен не звучи добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо рок 17.04.2016 16:39:54 отговори + 18 1
Въпросът е за големите пари-големите договори и огромните неустойки които ДИСИ трябва да плаща при евентуално спиране на турнето и прекратяване на подписаните бизнес-договори.

Какво мисли българският фен едва ли някой се интересува във финансовата империя АС-ДС.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 17.04.2016 16:13:01 отговори + 34 5
Минаха от певец, който вече не може да чува на певец , който вече не може да пее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 17.04.2016 15:07:08 отговори + 26 2
За Аксел годината ще е добра във финансово отношение Турне с Диси,турне с Гънс..............късметлия излезе това момче Да е жив и здрав!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 17.04.2016 15:15:37 + 14 0
Мхм, личи си че са му се паднали парите, а не здравето от баницата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 17.04.2016 15:04:24 отговори + 21 2
Не им прави чест на Диси. Просто трябваше да спрат! Тук не е важното кой пасва и кой не за вокал,тук въпросът е принципен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анунимен 17.04.2016 16:16:12 + 5 1
принципно това е 4 певец поред за дц..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 17.04.2016 14:37:29 отговори + 9 3
Без коментар...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 17.04.2016 14:16:25 отговори + 8 8
Не знам за другите, но лично според мен Аксел Роуз се доближава/ше до Брайън Джонсън като стил на пеене. Някой може ли да ми каже поне един по-достоен вокалист, който да пее в AC/DC? Щеше ли да бъде по-добре, ако AC/DC направо бяха отменили турнето?

Аз също нямаше да съм доволен, ако от AC/DC бяха сменили вокала за постоянно, но никой не е казал, че това ще стане. Не е за пръв път група да смени музикант ВРЕМЕННО, поради здравословни (или лични) проблеми - мисля си, че хората просто плюят от Аксел, за да плюят по Аксел. А да се надяваме Брайън Джонсън да се оправи и отново да го видим на сцената
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 17.04.2016 14:52:41 + 11 1
Ами името, което често се върти из такива теми е Marc Storace, вокалист на Krokus. Още като ги гледах в Каварна, както и, предполагам, повечето от тези, които не бяха слушали, си казах "Брей, тия са AC/DC, само че, Бог знае защо, с трима китариста..."
https://www.youtube.com/watch?v=n1o5Tx3_xOg - Highway To Hell с Marc Storace

Аксел, дори навремето да е имал капацитета да пее песните на ДиСи, нещо ме съмнява да успее перфектно сега. Още повече, че в момента е със счупена кост на крака, и ще може да стъпва на него горе-долу в началото на турнето с ДиСи, а да се движи свободно и да прави каквото иска - доста по-късно. Така че поне в началото ще бъде един доста статичен вокалист, което не е добре за тази група. Дано поне да се отрази добре на пеенето му

Иначе "Членовете на AC/DC изказват благодарности на Brian Johnson за неговият принос и отдаденост към групата през годините. Пожелаваме му всичко най-добро за в бъдеще и успешно разрешаване на проблемите със слуха. " ми звучи точно като постоянна смяна, дано наистина само така да звучи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 17.04.2016 13:52:11 отговори + 6 8
Никога не съм харесвал особено ДиСи, често съм казвал, че и в моя град на стадиона да дойдат да свирят безплатно, пак няма да ида... Предполагам, че ако бяха обявили концерт в България щях да си спестя пари и да ги видя, най-малкото за да уважа една от големите групи, които силно са повлияли огромен брой по-млади музиканти. Но сега вече... Това е подигравка, според мен. Явно договорите, които са подписали, ще им откъснат главите, ако не завършат турнето, но можеха да потърсят по-добър вариант, не да приемат предложението на първия обадил се, пък бил той и известен. Така че, дори и да дойдат, подозирам, че ще пропусна. Това е като да дойдат Скорпиънс без Клаус Майне или Аеросмит без Тайлър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 17.04.2016 14:04:28 + 0 4
Или Black Sabbath, където Роб Халфорд замества Ози...

https://www.youtube.com/watch?v=R-4BthN-TjA

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 18.04.2016 11:36:56 + 2 3
Слава на боговете, че нищо не зависи от вашето философстване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 17.04.2016 13:05:30 отговори + 6 3
Е що не викнаха Макс? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Катунът 17.04.2016 11:51:06 отговори + 4 14
Яко, сега нашият кметъл ще ги покани във Велико Търново. Катунът продължава да обикаля страната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Втрещен 17.04.2016 11:43:04 отговори + 25 3
Значи и с AC/DC е приключено вече. Жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 17.04.2016 11:23:58 отговори + 23 5
Стига бе, само не тоя лигльо...
Жалко за АС/ ДС.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Асен 17.04.2016 11:03:48 отговори + 24 5
Отврат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".