CROWFISH със самостоятелен концерт в София на 16 март

5 яну 2024, 14:01 ч. 418 / 21 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Crowfish се завръщат в София за първия си самостоятелен концерт от 15 години насам.

След като обявиха своето официално ре-формиране за фестивала Hardcore X-mass 2023, сега варненските инди-пънк-рок легенди се подготвят за собствено шоу, което ще се проведе на 16-ти Март в столичния клуб Mixtape5 (Side B).

Билетите за концерта са вече в продажба:
https://bilet.bg/bg/events/4654

Пред вид ограничения брой билети, препоръчваме предварително закупуване!

Група Crowfish е създадена през 1997 г. и е активна до 2009 г. За този период те имат издадени 4 албума, три от които за германски инди лейбъли, както и стотици концерти в цяла Европа. Crowfish са важна част от историята и развитието на българската инди/ пънк и хардкор сцена.

 

crowfish

още за:

Crowfish141


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".