CRYSTAL VIPER сменят обложката на предстоящия си албум

2 сеп 2019, 19:16 ч. 476 / 2 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, полските хевиметъли CRYSTAL VIPER ще издадат новия си студиен албум "Tales of Fire and Ice" на 22 ноември чрез "AFM Records".

   След разпространяването на подробности за творбата групата е решила да се вслуша в гласовете на феновете и да промени обложката на диска. Артруъркът е сменен изцяло и ще изглежда както виждате по-долу. Автор на снимката е белгийският фотограф Tim Tronckoe (NIGHTWISH, DELAIN, EPICA).

 

още за:

Crystal Viper


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 2.09.2019 20:26:14 отговори + 2 0
И на мен тази обложка повече ми харесва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 2.09.2019 19:32:31 отговори + 1 0
Тази обложка е малко по-добра от първата, но не е особено оригинална, то и името на албума е супер банално вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

разбирача 2.09.2019 23:56:20 + 3 0
Тя и музиката като името на албума, ама карай. Да има метъл и т'ва е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".