D2, СВЕТЛЬО & THE LEGENDS, PANICAN WHYASKER и др. на концерта за 20-годишнината на телевизия "ММ"

17 мар 2016, 15:01 ч. 865 / 7 2
пред./следв.

   Въпреки че вече телевизия "ММ" не съществува, на 25 март в София ще се проведе голям концерт по повод 20-годишнината от създаването на медията. Събитието ще се случи в Зала 1 на НДК, а сред участниците са D2, СВЕТЛЬО & THE LEGENDS, PANICAN WHYASKER, BABYFACE CLAN, ОСТАВА, P.I.F, JEREMY?, NU ANCE и мн. др.

   Голямата звезда на шоуто ще бъде победителката от "Евровизия 2012" Loreen. Билетите за концерта са на цени от 30 до 80 лв. и се разпространяват чрез "Тикетпортал".

 

още за:

Mm Tv


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


НЕ.. 22.03.2016 23:56:45 отговори + 1 0
Този концерт е абсолютен фишек. Българите сме прост народ, но вече не сме чак толкова прости за да ни пробутват подобни евтини номера... и няма да им мине номера.

.."от 30 до 80 лева" билети за групи, от които 90% от тях свирят всяка седмица в София.
Обичам им съм фен на доста от групите, но тук смърди на евтина схема от страна на несъществуваща телевизия и активизирал се соц клуб...учуден съм , че групите им се водят по ъкъла..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

камен во 18.03.2016 15:16:03 отговори + 1 0
20 години нещо, което вече не съществува, звучи като оксиморон. Дано да се изкарат някакви пари, че да изкарат хората до есенния сезон на ТВ-помийните риалити формати, когато пак ще има абонаментни хонорари за участия. Халтура да има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".