"N.W.O.A.H.M. Night" по телевизия "ММ" на 30 ноември

24 ное 2008, 01:35 ч. 399 / 6 3
пред./следв.
Очаквайте на 30 ноември (неделя срещу понеделник) поредната тематична рок нощ по телевизия "ММ". Този път тя ще бъде изцяло посветена само на американските банди, които промениха лицето на съвременния метъл в последните десет години. Началото на нощта ще бъде поставено точно в 00:00 ч. и ще продължи до 06:00 ч. сутринта. В "New Wave Of American Heavy Metal Night" зрителите на "ММ" ще видят множество клипове и концертни изпълнения на KILLSWITCH ENGAGE, SHADOWS FALL, CHIMAIRA, LAMB OF GOD, DEVILDRIVER, TRIVIUM, AS I LAY DYING и много други. 21-вата рок нощ отново е организирана от водещият на "Фрактура" Васко Катинчаров, който обещава на зрителите множество изненади по време на тематичния плейлист.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Killswitch 24.11.2008 14:46:36 отговори + 0 0
Слаби за едни, за други не. Въпрос на виждане на нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2008 13:29:52 отговори + 0 0
Доста слаби групи са изброените. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2008 13:10:29 отговори + 0 0
ссрещу Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".