DARKEST HOUR обвиняват "Victory Records", че не са получили от тях никакви пари

26 апр 2017, 18:38 ч. 672 / 5 1
пред./следв.

   Вокалистът на гостувалата преди пет дни у нас с PARKWAY DRIVE американска дет/метълкор банда DARKEST HOUR John Henry обвини лейбъла на групата от повече от 10 години "Victory Records", че не е изплатил "нито цент" на музикантите изобщо.

   В скорошен подкаст певецът нарича компанията "най-лошият лейбъл на Земята". Henry твърди също, че DARKEST HOUR са една от малкото групи, които са изпълнили договора си с "Victory" и имат издадени пет албума за лейбъла. Данните на "SoundScan" (система за отчитане продажбите на музика в Северна Америка) показват, че са купени "стотици хиляди" дискове на DARKEST HOUR. Но групата не е получила абсолютно никакви отчисления от продажбите. 

   Други банди са спечелили или водят в момента съдебни дела срещу "Victory Records", включително иск за 10 и 25 млн. от HAWTHORNE HEIGHTS.

 

darkest hour

DARKEST HOUR на концерта си в София с PARKWAY DRIVE преди пет дни (21.04.2017)



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 27.04.2017 14:06:03 отговори + 3 0
Да отнесат спора до архиерея на източната епархия архиепископ Хаджаг Барсамян. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".