Dave Grohl казва, че съобщението му до METALLICA не е отворено писмо

15 май 2008, 23:29 ч. 269 / 8 4
пред./следв.
Бившият барабанист на NIRVANA (понастоящем фронтмен FOO FIGHTERS) Dave Grohl направи изявление по повод разпространеното "отворено писмо" от него до METALLICA (прочети). Музикантът е бил помолен от журналист в края на дълго интервю за FOO FIGHTERS да изпрати кратко съобщение на METALLICA в тяхното студио. В последствие съобщението е било разпространено от електронни и печатни медии и представено като отворено писмо, каквото не е. Grohl признава всичко казано - че е фен на METALLICA от 25 години и няма търпение за новия албум. Но не би било в неговия стил да реши да изпраща подобни отворени писма до бандата.

още за:

Dave GrohlMetallica


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


G 20.05.2008 14:52:17 отговори + 0 0
Анонимен, нима си помисли че Металика си правят реклама на новия албум с тоя ??? Пфу ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skolnick 17.05.2008 21:35:56 отговори + 0 0
Дай Боже всеки му подобна съдба..........METALLICA!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2008 00:43:01 отговори + 0 0
пффф...ай стига с таз евтина реклама. Ако струва албума на Метлата ше си го купим оригинален, ако не-квито и глупости да измислят-няма начин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2008 02:20:19 отговори + 0 0
"казано - че е фена на METALLICA " ?!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".