Dave Grohl се чувства като извънземен в Америка на Доналд Тръмп

1 сеп 2017, 21:15 ч. 968 / 6 65
пред./следв.

   В скорошно интервю за британското списание "Kerrang!" фронтменът на FOO FIGHTERS Dave Grohl (екс-NIRVANA) коментира политическата обстановка в САЩ, която е оказала влияние върху текстовете на новия албум на групата "Concrete and Gold", предстоящ да излезе на 15 септеври.

   Музикантът споделя, че е изключително разтревожен за бъдещето на родината си при президентството на Доналд Тръмп. Особено що се касае до отмяната на мерки за опазване на околната среда, правата на жените и липсата на ефективна международна политика.

   Grohl казва, че тъй като е баща е загрижен и за бъдещето на децата си. Според него, хората в Америка вече не се чувстват свободни както преди. Лично той си спомня за годините си като тинейджър, когато е бил пънкарски настроен и отчужден от околните. Тогава той се е чувствал странно - като извънземен, а сега започва да изпитва същото.

 



Коментари   (65)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 2.09.2017 16:10:32 отговори + 30 11
Защо долара така пада от 2 месеца насам? Питам сериозно, иначе 'Име без псевдоним' е напълно прав. Не знам кой глупак може да симпатизира на дебила Клинтън, който отрови цяла България с бомбите за Сърбия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 2.09.2017 16:39:57 + 12 33
Забрави за Уейко. И за Чернобил забрави. Бомбите за Сърбия сигурно повече от Чернобил са отровили "цяла България".
Само че ако бомбите за Сърбия са отровили България, то от самата Сърбия нищо не трябва да е останало А половин софийска област всеки уикенд пътува до Сърбия на кулинарен туризъм. Защото предлагат качествени естествени продукти. Или са им отровени продуктите? Значи всички, които ходят да се ояждат в Сръбско трябва да са се изпоразболяли и умряли
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 2.09.2017 11:15:18 отговори + 39 15
Америка сега е свободна точно толкова,колкото и преди.Имам предвид от 2001 насам.Но нека си спомним великите "демократи" клинтън и чичо Том-обамата как спазваха правата на хората.Случаят Уейко,когато невинни жени и деца бяха избити по заповед на Клинтън,или бруталното разгонване на протестиращи в Сиатъл, 99 мисля.Който иска,да гледа филма Битка в Сиатъл,да се запознае с "демократичните"методи на изнасилвача клинтън.Или "Окупирай Уолстрийт",което също беше разгонено по най-брутален начин от "демократа" плямпач чичо Том-обамата и полицейските му копои.Не съм чул Грол да вземе отношение по тези въпроси.А,забравих,той тогава е бил извънземен,и сигурно по това време е обикалял из Космоса.А сега богаташчето е кацнало,и реве че няма демокраси.По-добре да си гледа смешната детска групичка и да не се занимава с работи,дето не разбира.Най-добре да си купи яхтичка,или имение.Така ще прояви солидарност с онеправданите за които се е загрижил толкова.
Впрочем Тръмп работи без заплата,и сега е дарил 1млн.$ за пострадалите от урагана в Тексас.Не знам някой друг президент да е правил подобно нещо.Но сигурно и за тези неща ще се намерят плювачи,които да се изхрачат върху него.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 2.09.2017 13:20:23 + 11 38
Сега пък Опорни точки от миналата година. Отговори на 2-та ми съвсем прости въпроса, вместо да разтягаш локуми, написани в Кремъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 2.09.2017 13:29:18 + 36 13
Чакам Путин да ми прати инструкции по мейла, и тогава ще ти отговоря... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 2.09.2017 13:37:00 + 11 36
Да ама аз клипчето с лимузината ти го пуснах още преди 10 дена някъде и от тогава непрекъснато те питам. А ти сега се сети, че чакаш иструкции. Той сигурно ги е пратил с някоя Лада, която е закъсала по пътя и за това нямаш нови Опорни точки.

Хайде сега обясни ми как руските коли са много по-хубави и качествени от западните
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 2.09.2017 14:05:21 + 38 11
Освен това свърших рублите,и чакам да ми напълнят пак банковата сметка.И тогава ще ти кажа.Няма да пиша нищо ей така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 2.09.2017 14:23:37 + 11 33
Я да те цитирам

То не е само да отговориш нещо,а да има и какво да кажеш.А ти няма какво да отговориш реално,само дрънкаш глупости.Мислиш,че дразниш.Не,просто ставаш още по-смешен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 2.09.2017 15:10:12 + 35 11
Ами аз каквото съм имал да казвам,съм го казал в първия пост.Нямам намерение да отговарям на безсмислени въпроси не по темата на някакво аутистче,най-вероятно писани от килия в Карлуково.То и въпроси няма,а само безцелен шит. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 2.09.2017 15:41:01 + 13 34
Тотално обърка понятията и диагнозите. Ама то без актуални опорни точки е така.
Наистина въпросите за явния дебилизъм на Тръмп, който си личи в десетки видео материали са безсмислени и шит. А пък измислиците на болния ти сгърчен червен мозък са върха на смислените коментари

А я да видим поредните ти лъжи и измислици:

The 31st president of the U.S., Herbert Hoover, whose term lasted from 1929 to 1933, gave his salary to his associates and charities. Hoover, an entrepreneur, also reportedly donated half his income from his business to social causes, reports said.

Аз пък не знам Тръмп да е дарил ПОЛОВИНАТА от бизнес състоянието си. Значи Тръмп не струва нищо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 2.09.2017 16:37:37 + 37 11
Престъпниците Клинтънови и чичо Том-обамата,прибраха стотици милиони от корпорациите под формата на "лекции" и книжки,които никой не чете,но с баснословни хонорари.Това е узаконена корупция,и подхвърляне на трохи от господарите им,които са се облажили с трилиони $ по тяхно време.Ето върху това се концентрирай.Не съм чул някой от тия по време на мандата си да е работил,дарявайки заплатата си,или да е дал милиони за някаква кауза.Сега цялата върхушка газ пикае,защото Тръмп става все по-популярен,въпреки помията,която се излива върху него всекидневно,вкл. и от аутистчета като тебе,заключени в килиите на лудниците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 2.09.2017 16:48:41 + 12 33
И какво стана сега? От "не съм чул никой президент да е дарявал" стана "не съм чул никой от тези двамата да а е дарявал"
А аз някъде да съм хвалил Клинтън или Обама? И продължаваш да лъжеш като дърт червен циганин. Рейтингът на Тръмп си е постоянно приблизително еднакво нисък и дори леко пада. 57 неодобрение. 37 процента одобрение. Не си чул сигурно и друг президент да има толкова "висок" рейтинг

https://fivethirtyeight.com/features/theres-been-a-lot-of-news-but-little-change-in-trumps-approval-rating/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 2.09.2017 18:07:09 + 34 13
Aхаха много си глупав!Я ми покажи и рейтингите на Тръмп и Килъри,твойта любимка,преди изборите.Не предричаха ли всички послушни медии в един глас,че победата е ясна-Килъриту пичели.И кво стана?Сега аутистчето взело да ми показва рейтинги."Достоверни" колкото резултатите преди вота.Промито гладко мозъче,да не стане така, че Тръмп вземе и втори мандат,че тогава ще ви спрат и хранилката на такива като тебе, за недобре свършената работа.А това че плюеш срещу него е достатъчно ясно за кой си.Няма нужда да го казваш,то е от ясно по-ясно.Само че щом намеси Путин и Русия,без да съм дал и най-малък повод,или споменал,се издаде на момента че си платено тролче на статуквото.
Опитвате се да внушите,че който е за Тръмп,значи е агент на Путин и Русия!Демек над 60млн. американци са руски агенти!Във вашите глупости вече не вярва и най-промития мозък.Най малкото това че,Тръмп продължи санкциите,но човека се опитва да разчисти и ла.ната,оставени от обамата и килъри във външната политика.
Да ти е ясно че идеологемите вече не работят,и хората се осъзнават лека-полека,и шамара дето им ГО набиха с избора на Тръмп,боли много,и ще продължава да се усилва болката,колкото и да се пените.ФАКТ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 3.09.2017 11:21:06 + 11 32
То тогава ти си кръгъл ид*от
Казваш, че популярността на Тръмп растяла - аз ти показвам, че даже намалява и ме пращаш да съм гледал предизборния рейтинг на Хилъри
Значи ти знаеш по-добре от американците какъв е реалния рейтинг на Тръмп.
Хахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахаха

А след като те разкрих, че си червен путкински трол искаш да направиш същото с обратен знак с мене
Само че за разлика от Путкин някаква Хилъри-Милъри и който и да е от обкръжнието й нямат полза и няма смисъл да си наемат тука тролове.

От няколко дни ти говоря да си набавиш новите Опорни точки. А ти ме "замеряш" с все по-стари и по-стари. То това вече твоето и глупост не е, а е диагноза
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 3.09.2017 13:57:22 + 30 11
Еврогейче,много се надцени!И през ум не ми е минало,че Хилари-Милари те е наела.ХАХАХАХА.Наели са те слугите на слугите на слугите на слугите на Милъри.Рзабираш ли колко си нищожен?Аз за разлика от тебе съм свободен човек,който съвсем свободно казва и пише какво мисли.Такива зависими като тебе си личат от мили.
И пак те питам,въпреки че не очаквам отговор-смяташ ли,че Тръмп е избран незаконно и трябва да бъде свален?Кой е легитимният президент на Америка?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 3.09.2017 15:27:05 + 11 30
Червен безмозъчен б*клук, за пореден път забрави какво си написал и сам си противоречиш през няколко коментара. Типично.
Пишеш каквото другарите са ти казала да пишеш само, че дори и те не го мислят
Тръмп е избран законно, но по архаична система, която позволява да спечели въпреки, че има 3 милиона гласа по-малко.
Отговорих ти.
Айде сега ти ми отговори за клипа с лимузината.
И се готви за още десетки подобни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 3.09.2017 16:11:27 + 27 11
Ахаа,значи изплю камъчето.Тръмп бил ЗАКОНЕН президент на Америка!Това исках да чуя! Тогава к'ъв ти е проблема?Не разбрах само трябва ли да бъде свален според тебе?Системата била архаична хаха;абе говедо,да не я е измислил Тръмп бе ?Значи бие ги като маче у дирек,по техните правила,па са системата ви е виновна!Сигурно и слънчевите изригвания,или метеоритния пояс на Сатурн ви е виновен,че Тръмп ви размаза,подлоги глобалистки хахаха.Какво точно искаш,освен това да се кефиш кво казало това или онова богаташко ла.ненце?Искаш Милъри да дойде на негово място,така ли?Ти си ебати смахнатия аутист!Поне килията от която пишеш,има ли гледка към двора?

Предлагам да внесеш законопроект в Сената,всеки глас против Тръмп в бъдещи избори,да се брои за два!Така може да имате шанс хахаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 3.09.2017 16:26:13 + 11 25
Ти си тотален абсолютен идеално сферичен неизлечимо болен ид*от.
Размазал ги бил. Костов размаза комунистите на изборите 1997-ма година. Това е РАЗМАЗВАНЕ. Тръмп спечели тези избори с МЕГА КЛИЗМА при положение, че има 3 милиона гласа по-малко. Точно защото им е архаична системата измислена и непроменана от независимостта им насам.

Проблемът ми с Тръмп е един единствен. Той е кръгъл идиот подобно на теб. Не може да намери лимузината на слизане от самолета нищо, че е паркирана точно пред стълбата (за което ти за 100-тен път не отговаряш). Държи се неадектавтно през повечето време и говори пълни глупости през повечето време. И възниква съмвсем закономерния въпрос. Може ли човек с очевидни и чести прояви на дебилизъм да бъде добър президент на най-голямата Световна сила? И отговорът е от логичен по-логичен - не може.

Но понеже другарува с Путкин всички червени тролове сте впрегнати в боен ред да го браните и "пазите". Но не се притеснявай. Има и по-лоши начини да си изкарваш прехраната от това да си платен червен трол. Не са много, но ги има
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Walker 3.09.2017 17:02:38 + 0 12
Сталкер, връщай се под новините на vesti.bg - там изглежда е пълно с такива като теб и от двата лагера боклуци.

Не ми се вярва шефчетата ти да ти платят особено голяма сума за публикации в рок/метъл сайт, особено предвид пълния ти провал да защитиш подадените ти от тях "опорни точки"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 3.09.2017 17:23:07 + 25 11
Има ли смисъл да продължавам?Ти си неадекватен !Жалко подобие на човек, и слуга,продал се за стотинки. Ето това казва всичко,аз няма какво повече да добавя -

https://www.youtube.com/watch?v=RIS3znH3_f4
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 3.09.2017 20:10:32 + 11 24
Продължавай разбира се. С това сега удари дъното. Продължи да видим колко още надолу можеш да копаеш
Ще ми се превъзнася той по някаква предизборна реч на Тръмп
Гледах точно 30 секунди и е очевидно, че не я е писал той. То никой кандидат президент или президент вече не си пише сам речите, ама няма да ме видиш да пускам линк към реч на Хилъри или който и да е друг.
Още по-малко да ги наизустявам като тебе. Аз за разлика от тебе не работя това И да се продадеш за дребни копейки е много по-лошо отколкото за жълти стотинки. И курсът им е по-нисък

Речите на Тръмп, които други хора са писали, нямат особено значение.
А ето това е истинския Тръмп. Без сценарий, без помощ от други. Натурален идиот

https://www.youtube.com/watch?v=gP93ibc3MMs&feature=youtu.be

Яяя то това само 1-вата от 3 части било
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 4.09.2017 10:33:53 + 23 9
Е,******,ако си беше направил труда да я изгледаш,щеше да видиш,че Тръмп не чете по никакъв начин.Измекярщините ти не вървят.А сега дай някоя вдъхновяваща реч на Милъри,да се посмеем ахахаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 4.09.2017 11:43:34 + 9 22
Нееее, ХХАХАХАХАХАХАХАХА
Не се виждало да я чете значи била негова речта
Да си чувал за аутокю? Да си чувал за наизустяване? За 2-рото сигурно не си, защото за теб е невъзможен процес - иска се поне малко мозък. А ти си кръгъл ******.

Прав бях, че след като стигна дъното можеш и още надолу
Да съм покажел какво? "Вдъхновяваща" реч на Хилъри
Т.е. тебе тази реч "на" Тръмп те е вдъхновила. А не копейките на Путкин. Хахахахахахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 4.09.2017 12:32:10 + 22 9
Казах ти,че си тъп!Ето сега го потвърди за пореден път."По никакъв начин" означава че не ползва и аутокю,капиш?А ако я е наизустил,както казваш,значи сам се опровергаваш.Досега твърдеше че Тръмп е дебил и има деменция,е как тогава наизустява речите си?Сам падна в капана на глупостта си !
И не знам защо непрекъснато набъркваш Путин и някакви комунисти в темата.Явно това ти е главната Опорна точка,само дето досега търпиш пълен провал.

Фен на Тръмп = фен на Путин,т.е. комунист,червен боклук и т.н.

Познах,нали?Главната Опорна точка!То и затова винаги буташ разговора към тази тема ни в клин,ни в ръкав Само дето като не ти мине номера,и скопения ти мозък пада в капана на собствената ти елементарна логика,защото си свикнал да тролваш само по определени директиви,зададени от господарите ти.И почваш да се оакваш яко,ама много.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 4.09.2017 12:48:30 + 9 22
А аз ти казах, че ти си много по-дебилен от Тръмп
Поредните ДВЕ доказателства:

1. Не бил ползвал аутокю. До него ли си бил да знаеш? Хоп - ето как се ползват "невидими" аутокюта по такива речи
http://media.gettyimages.com/photos/using-teleprompters-republican-presidential-candidate-donald-trump-a-picture-id524975916?s=612x612

2. И някои хора с дебилни отклонения МОГАТ да наизустяват. Не ти, защото ти си не просто с отклонения, а абсолютен дебил

Че си червен боклук и путкински трол си личи още от началото. Колкото повече го отричаш толкова по-явно става
Сега пак се оптиваш да обърнеш към мен каквото аз на тебе съм ти казал. Защото си толкова малоумен, че не можеш да измисляш твои доводи

Оставям те да мастурбираш пред "вдъхновящата" реч на Тръм и потрета на Путкин
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 4.09.2017 12:56:51 + 22 9
Опааа,май засегнах болното място и болката е голяма явно хахахах ! След като САМ СЕ ОПРОВЕРГА,няма да вземеш и стотинки от Господарите си.Пълен провал си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 4.09.2017 14:04:57 + 9 21
Нищо не си засегнал. Чудиш се какво да измислиш само да не отговориш на примерите за явния дебилизъм на Тръмп и още по-явния твой.

Аз доказателства за дебилизма на родителите ти да показвах нямаше да висиш тук по цели дни да ми отговаряш. Или изпитваш силна хомо привързаност към Тръмп или с това си изкарваш жалката прехрана. Или и 2-те
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 5.09.2017 15:23:33 + 19 6
Дами и господа,как може дебилен човек,на всичко отгоре с деменция,да наизустява речи по 20-30 мин.,и на всичко отгоре да бие във всички дебати Килъри? Смятайте тя каква е,щом я бие подобен човек ахахаха.
Питайте амебата сталкер,той ще ви обясни най-добре този медицински феномен ахахахаха.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 6.09.2017 08:35:05 + 6 18
Не случайно народът ви казва Червени боклуци.
ЛЪЖЕШ за пореден път

Първи дебат: Clinton 34%
Trump 18%

После:
Poll: Hillary Clinton won the second debate

First Post-Debate Poll: Clinton Wins Third Debate, Keeps Trump at a Distance

Дебилният Тръмп не е спечелил НИТО ЕДИН дебат.

Освен това, че не виждаш аутокю не значи, че няма. Сигурно си мислиш и че Батман лети, а Спайдърмен хвърля паяжини между небостъргачите

И накрая - деменцията не е настинка да я хванеш за един ден. Започва по-леко и се развива постепенно. Тъй като в твоя род поколения назад всички сте с хронична тотална деменция по рождение ти това няма как да го знаещ.

Очаквам следващите ти лъжи. И кажи на другарите, че годината вече не е 1957. Каквото и да излъжете се проверява и лъсва за секунди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 6.09.2017 12:39:39 + 17 6
Хаха отново сам ми даде доказателства за лъжите ви.Килъри бие уж във всички дебати,води в рейтингите,и накрая Тръмп я БИЕ в изборите.Как става това?! Лъжете като дърти циганки,а накрая пак ядете бой ! Комуне просто! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 7.09.2017 08:46:39 + 6 16
Ти за пореден път показваш вродената си деменция и лъжите си. Хилъри спечели 3 милиона гласа повече от другаря Тръмп.

Представи си го така:
Хора колкото половин България са гласувалите повече за Хилъри.

Половина - това е, когато разделим нещо на 2 равни части и вземем 1-ната.

И не забравяй че в 9 часа трябва да си изядеш кашичката. За нея си сипва топла вода, а не студена. Топлата е кранчето с червен цвят. И да си измиеш очичките и зъбките.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 7.09.2017 11:35:20 + 6 15
А такааа. Посланията на рекламите били неясни, но ние се сещаме какви са били

Facebook sold $100,000 in political ads to Russia-controlled accounts during the 2016 presidential campaign

A number of Russian-controlled Facebook Pages and accounts spent approximately $100,000 on Facebook ads meant to “amplify divisive social and political messages” in the run-up to the 2016 U.S. presidential election, Facebook confirmed in a blog post Wednesday.

Facebook said that “about 470 inauthentic accounts and Pages in violation of our policies” bought roughly 3,000 Facebook ads between June 2015 and May 2017. The accounts and Pages were “likely operated out of Russia,” according to Facebook’s blog.

The Washington Post, which first reported the news Wednesday, claims that the ads were purchased by “a Russian ‘troll farm’ with a history of pushing pro-Kremlin propaganda.”

Another 2,200 ads, which cost approximately $50,000, were bought by other groups with links to Russia, but were “not associated with any known organized effort.”

Facebook says the “vast majority” of the ads “didn’t specifically reference the U.S. presidential election, voting or a particular candidate,” but admitted that they focused on polarizing issues, like LGBT rights, race issues and gun matters. So they weren’t traditional political ads, but still carried political messages.

It was already known that Russia meddled in last fall’s U.S. election, and that Facebook was weaponized to help spread misinformation during the campaign. Facebook has taken steps since the election to try and squash so-called fake news from gaining traction on the platform, including efforts to punish publishers that pay to promote false information.

Facebook says that all of the accounts and Pages responsible for this $100,000 worth of ad spend have been shut down.

There are still a number of unanswered questions.

It’s unclear, for example, what impact these ads may have had, or who actually saw them. It’s unknown who was targeted, or the specifics about what the ads contained. Facebook said only that the ads were intended to “amplify divisive messages,” and were “consistent with the techniques” used by Russian actors who spread misinformation on the social network ahead of the election.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 7.09.2017 13:48:57 + 15 6
Кой е президент на Америка,другарю сталкер?Прост въпрос,на който искам прост отговор.Име! Щом е президент,значи е СПЕЧЕЛИЛ изборите,и всякакви ала-бала отпадат.Тия си ги разтегайте по партийните сбирки хахаха.
Така че-*************************** !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 7.09.2017 16:29:20 + 6 15
Президент е един, който не може да намери лимузината паркирана пред стълбата на самолета от който слиза. Защо ли?
На който ПРОСТ ВЪПРОСИ ти вече 2 седмици НЕ отговаряш. Пък се правиш на много отворен

Другари са ти тези от трол-фермата в Санкт Петербург, които ти плащат копейките.

И сега пукаш ли се от яд, че са дали 100 000 $ на Фейсбук, а на тебе ти дават мизерни копейки?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 7.09.2017 16:41:56 + 15 6
На коЙто ПРОСТ ВЪПРОСИ...

Ти не само си ПРОСТ,ами и яко неграмотен трол!Безсмислени изречения,пълни с грешки,явно тези които ви подбират,ровят в изметта на човечеството.Ти си в дъното на хранителната верига,мизерен,нископлатен и неграмотен.

Фактите са такива- Тръмп е президент,Килъри е напът към затвора,а аутистчета като тебе са обречени на гладна и мъчителна смърт.Затова кълват трохички, и си продават задника на който го поиска хахаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 7.09.2017 17:09:22 + 6 15
ПАК НЕ ОТГОВАРЯШ.
И се хвана за 1 сбъркана буква, понеже нямаш нови Опорни точки. А кой е неграмотен се вижда от 1000-та пунктуационни грешки, които си направил.
Но не в това е въпроса. Въпроса е, че деменцията на другаря Тръмп се развива и той става все по-Тъп. Дотолкова, че не може да намери огромна кола пред носа си.

И Хитлер е печелил избори. И той има "вдъхновяващи" речи, които обаче сам е писал. Понеже никъде на кадрите с него не се вижда аутокю
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 7.09.2017 18:08:58 + 15 6
Килъри и с аутокю,и без,не може 2 смислени изречения да върже,камо ли да изнася велики речи като Тръмп !То и затова ти казах да намериш някоя нейна вдъхновяваща и велика реч,като на Тръмп.Което,разбира се,е невъзможно,защото тя такива речи НЯМА !Тя е елементарна марионетка на световното правителство и корпорациите,а ти си мизерник,който е на дъното на хранителната верига.
С центовете които ти подхвърлят,едва ли можеш и хляб да си купиш.Но мисля,че по-скоро пишеш от килията на някоя лудница.В интерес на твоето здраве е по най-бързия начин да ти спрат нета,защото процесите по деградацията ти всеки момент ще станат НЕОБРАТИМИ !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 8.09.2017 09:55:26 + 4 11
ПАК НЕ ОТГОВАРЯШ НА ВЪПРОСА!

Показвам му 1 от много доказателства за деменцията на Тръмп (вече 2 седмици), а той ми отговаря, че Хилъри нямала велики речи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 8.09.2017 16:05:54 + 11 4
5.09.2017 15:23:33
Дами и господа,как може дебилен човек,на всичко отгоре с деменция,да наизустява речи по 20-30 мин.,и на всичко отгоре да бие във всички дебати Килъри? Смятайте тя каква е,щом я бие подобен човек.
Питайте амебата сталкер,той ще ви обясни най-добре този медицински феномен ....

Отговорих ти отдавна,обаче ти не четеш,а само ръсиш глупости.Още ли не са ти спрели нета в килията ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 9.09.2017 08:57:21 + 5 11
Преди 3 дни "отговорил" на нещо, което съм попитал преди 15 дни и казва, че било "отдавна". Типично за безмозъчен червен трол.
А т.нар. ти "отговори" са лъжи и измислици. И трите дебата ги печели Хилъри. "Великата" реч на Тръмп нито той я е писал, нито дори я е наизустил. Ползва аутокюта на поразия.
Обясних ти и че когато дебилизмът не е вроден като в твоя род от Турско насам, той се развива постепенно.

Така че ОТГОВОРИ и на тези неща:

Is Trump Suffering from Dementia? - YouTube
Donald Trump may have early-onset dementia, says CNN
President Trump Is Sundowning; a Prelude to Full Dementia
Nine instances showing that Donald Trump may be suffering from dementia
Trump displays Sundowning - Dementia ? , tell tale signs
Dementia Caretaker Says Symptoms Resemble Donald Trump

Забележи, че се споменава ранен стадий.

Яяяя да видим тука колко много доказателства има:

https://www.youtube.com/watch?v=PZo0Ete1MgI

Нарича Белгия град, бърка Ирак и Сирия, говори за нещо, което се е случило снощи в Швеция, без там абсолютно нищо да се е случило, твърди, че атентата срещу СТЦ от 11.09 се е случил на 7.09....
Примерите са вече стотици.

И както винаги - още части )))))

https://www.youtube.com/watch?v=gdtxtLXYqIA
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 9.09.2017 11:50:27 + 11 5
Деменция проявяваш ти,след като питаш за неща на които съм ти отговорил отдавна!Твоето е висша форма на дебилизъм и профанщина,още повече,че ми цитираш тука явни лъжи,скалъпени от послушните и контролирани от Уолстрийт и кликата на Клинтънови медии.Дори не ти чета измислиците.Прочети ми по-горните постове и отговори на въпросите,които съм поставил.А също и отговорите на твоите "въпросчета",колкото и да са дебилни и олигофренски!

Престъпниците Клинтънови и чичо Том-обамата,прибраха стотици милиони от корпорациите под формата на "лекции" и книжки,които никой не чете,но с баснословни хонорари.Това е узаконена корупция,и подхвърляне на трохи от господарите им,които са се облажили с трилиони $ по тяхно време.Ето върху това се концентрирай.Не съм чул някой от тия по време на мандата си да е работил,дарявайки заплатата си,или да е дал милиони за някаква кауза.Сега цялата върхушка газ пикае,защото Тръмп става все по-популярен,въпреки помията,която се излива върху него всекидневно,вкл. и от аутистчета като тебе,заключени в килиите на лудниците.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 9.09.2017 12:30:12 + 5 11
Основен тролски похват е да променяш темата. Не ме интересуват нито съм се прехласвал по никой от любимите ти Обами и Клинтънови.

Темата за е за ОЧЕВИДНАТА ДЕМЕНЦИЯ на другаря Тръмп. Т.нар. ти "отговори" са пълни лъжи и измислици и ялови опити за отбиване на номера.

Сигурно стотиците видео материали, в които се виждат неадекватното му поведение и изказвания са "изфабрикувани" от Световната корпоративна конспирация Ама друг път

И пак да попитам? Ако те бях напсувал на майка - щеше ли тука дни наред да се обясняваш? Нямаше. Понеже си на жалка заплата на тролската ферма в Санкт Петербург за това се пенявиш толкова.
А с всеки ден деменцията на възлюбения ти Тръмп (който ти е по-мил от майка ти) се влошава. Докато не дойде хубавия ден, в който ще го свалят от поста заради несъмнено и медицински доказано оглупяване.

Нямало да чете. Не чети - гледай клиповете

Ама не ти отърва нали?

https://www.youtube.com/watch?v=PZo0Ete1MgI

https://www.youtube.com/watch?v=gdtxtLXYqIA
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 9.09.2017 15:46:21 + 11 5
Драги ми глупако,темата беше за Грол,и как се чувствал в Америка,а не за някакви родени от болния ти мозък деменции(които ти проявяваш в пълна мяра,като ми избягваш неудобните въпроси).Така че темата непрекъснато се променя от твоя тролска милост,защото нямаш отговор на въпросите ми,и вместо това си измисляш някакви простотии,клипчета(които и не гледам)пуснати от слугите на глобалистите и толерастката интернационална сган.

Колкото и да плюеш,няма как да промениш факта,че Тръмп е Президент,и би любимата ти бабичка по ВСИЧКИ ПРАВИЛА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!
Остави на народа на Америка да прецени болен ли е,здрав ли е,става ли,не става ли.Щом са гласували за него,някакви жалки мизерно платени тролчета и психично болни като тебе няма да променят вота на народа,ако ще и да легнете да спите пред Белия Дом начело с другарката Килъри ахахаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 9.09.2017 17:30:29 + 5 11
Драги наследствен дебиле, темата е как се чувства един от тримата най-богати (с над 200 милиона долара) барабанист при президентството на дебилния Тръмп. А една от глупостите ти по-рано беше, че известните хора, които говорят против Тръмп били купени

Измислени са лъжите ти за дебатите и нарастващата популярност на другаря.
Не знаех, че мога да си измислям клипове с кадри с дебилни изцепки на Тръмп. Сигурно съм наел Алек Болдуин и Стивън Спилбърг и аз съм ги режисирал D

Или пък дебилното поведение на другаря Тръмп е режисирано от Световната корпоративна конспирация. Понеже хич не ти отърва да гледаш как другаря Тръмп се мотае като муха без глава и говори несвързано - за това няма да ги гледаш. Избран бил. Историята е пълна с избрани "с вота на народа" и малоумници и престъпници, че и по-лоши. И какво от това? Това прави ли другаря Тръмп по-добър и по-малко дебилен? Само за троловете на червените боклуци.

Деменцията е необратима и с времето става само по-зле. Така и в твоя род от 25 поколения насам е хронична
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 9.09.2017 19:29:32 + 11 5
Драги ми олиго,дреме ми на уя колко пари имал наркомана Грол и колко нещастен бил при Тръмп,също така и твоите жалки напъни,които нито ще променят нещо,освен това да се оакаш за пореден път в гащите от зор да угодиш на господарите си.А те си дават напразно центовете,защото твойто напъване освен воня,не носи абсолютно нищо!
Продължавай да си даваш линкчета,които никой не гледа хаха,а великия Тръмп все така ще си е президент и ще управлява за ужас на глобалистите и подлоги като тебе.Хората проглеждат за истината,а вашето време свършва!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 10.09.2017 10:20:34 + 5 10
Колко е жалко в събота вечер да нямаш какво друго да правиш, а да си пред компютъра и да тролиш за жалките копейки на червените боклуци

Не го интересували милионите на Грол. Чакай бе - ти твърдеше, че критиците на Тръмп са купени. Сега не те интересуват милионите им, които доказват, че не могат да бъдат купени
Ти твърдеше, че Тръмп е спечелил дебатите с Хилъри при положение, че е обратното, пък не те интересуват доказателствата, че тя е спечелила
Ти твърдеше, че другаря Тръмп е с всичкия си и сам пише "вдъхновяващи речи", пък не те интересуват доказателствата, че има деменция и ползва аутокю
Ти няма да гледаш нито един клип с неадекватното поведение на Тръмп, защото "аз съм ги измислил" тези клипове
Ти твърдеше, че популярността на Тръмп расте, а на те интересуват доказателствата, че намалява
И т.н.

Ти си *ба си жалкия нещастник. 10 дни вече тука се пениш и "браниш" възлюбения си другар Тръмп с нокти и зъби, все едно е повече от родната ти майка. И обвиняваш "световната корпоративна конспирация" във всичко, което не ти отърва А чисто и просто си жалък червен трол, който е продал червения си павиански задник за дребни копейки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 12.09.2017 13:39:55 + 8 4
Жалката аутистка твар сталкер направо се пръска от яд,че Доналд Тръмп разби любимата му червена бабичка Милъри Клинтън !!!

Има два факта, които обаче не можеш да промениш :

1.Това,че Тръмп е президент и ще управлява най-малко 4г.

2.И че скоро няма да излезеш от килията си в лудницата. Може би никога !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 13.09.2017 10:02:51 + 4 6
Потомствената ти деменция лъсна отново. Първо Хилъри била от корпоративната клика, сега пък червена бабичка. А аз преди 1 седмица съм казал, че не ми пука за нея. Което ти естествено няма как да запомниш.

А възлюбения ти другар Тръмп няма и 2 години да управлява. Което се случи първо - импичмънт заради връзките с Русия или видимо влошаване на неговата деменция. След това оставаш без копейките на блядовете и ще трябва да се върнеш да разтоварваш стоката на някой супермаркет.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 13.09.2017 13:07:14 + 6 4
Абе дикхед,ама колко си прост!Всеки знае(без тебе ест. хаха)че демократите са си левичари,както и холивудската сган,която ги подкрепя.И точно левичарската им политика доведе до просешка тояга половин Америка!Всички десни и крайно десни,националисти,са за Тръмп.Така че бандата на Клинтънови са си червени и леви отвсякъде.И това не им пречи да са подкрепяни от големите корпорации и банки,които си работят много добре с бившите комунисти.Те са ги СЪЗДАЛИ! Няма какво повече да ти обяснявам,седни и чети историята и се пообразовай малко,дикхедче.
Да ти припомням ли кой спаси банките по време на кризата 2008г.,и по какъв начин?Това ти го оставям за домашно,дикхедче !Ако имаш още нет в килията,седни и попрочети малко,а не ми излизай с тъпите си клишета,че ставаш за смях,дикхед хахаха!
Само виж колко минуси са ти набили хората глупако,ако бях аз,щеше да ме е срам да пиша!Обаче ти трябва да заработваш стотинки,и да изпълняваш директиви на господарите си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 14.09.2017 10:17:20 + 4 5
Наследствен дебиле, глупостите които пишеш си остават глупости независимо колко ужким убедено ги казваш.
Не спирай дотук. Обясни, че Земята е плоска и Слънцето се върти около нея. Явно ти четеш "историята" от малоумните сайтчета на други потомствени дебили. То за да им "вярваш" трябва да си мега дебил.
"Хората" ми били "набили" минуси. Това си ти и няколко твои колеги от тролската ферма в Санкт Петербург. Нека от сайта да кажат прав ли съм.
И виж как само денонощно я държиш отворена тая статия от преди 100 години и ми отговаряш 3 часа след като съм писал. Ти си не само дебил, ти си и психически много болен и по-жалък от храчката на най-жалкия и беден пролетарий в Америка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 14.09.2017 14:01:42 + 5 2
Аз ти отговарям,така ли?А не ти на мене хаха! Ти си олигофрен! И естествено нищо не отговаряш по същество на въпросите които поставям,просто няма как,след като те забих за пореден път.Господарите ти няма да са доволни! Няма да има стотинки и трохи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 14.09.2017 22:24:39 + 2 5
Ето поредното доказателство, че си потомствен дебил. Пък после се опитвай сам себе си да убедиш, че си ме "забил".

Думите във всеки език могат да имат различни значения според контекста. Контекст не е кон, върху който някой е писал букви. Контекст е общия смисъл на едно или повече изречения. Например като видиш как някой пребива лошо кучето си на улицата казваш "Това е жестоко". Когато импичнат възлюбения ти другар Тръмп или го приберат в лудница и аз кажа "Това е жестоко" смисълът на жестоко е коренно противоположен.

Трябва да можеш да разбереш правилно целия контекст, за да схванеш смисъла, в който е използвана определена дума.
Във форуми, когато ОТГОВАРЯШ на нечий пост това е ОТГОВОР, независимо какво съдържа. Когато пишеш глупости в ОТГОВОР на моите коментари, това са ОТГОВОРИ, но не са ОТГОВОРИ на въпросите ми. Знам, че ще ти е трудно да схванеш разликата, понеже е доста по-малка отколкото в горния пример. Съберете се цялата тролска ферма и се опитайте да разберете.
Когато успеете - ела пак да ме "забиеш". Ама това не е като да забиеш на баба си хурката

И пак да помоля админите на сайта - да кажат дали тук много хора са ми "набили" минуси или един / няколко санкт петербургски трола.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 15.09.2017 10:59:01 + 4 2
Тъп,но за сметка на това упорит като магаре хаха!Да видим до къде ще стигнеш.Н това му се вика гьонсуратлък,точно като вождовете ти Килъри и бараката.Хората го плюват,то се прави че дъжд го вали.Глобалистка паплач. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 16.09.2017 08:37:08 + 2 0
Сталкер и Име без псевдоним - единствената причина да не прекратим вече немалкия ви "диалог" е, че след около втория ден на публикуване на тази новина на практика само вие двамата я отваряте целево и почти никой друг не е свидетел на разправиите ви.
Все пак от тук нататък ще хигиенизираме коментарите. Всеки, съдържащ обида, ще бъде изтриван. Не просто ще цензурираме обидната дума, а ще премахваме целия коментар.

За да правим разследвания като това, което иска Сталкер, е необходимо нещо повече от обикновена молба. С просто око обаче забелязахме нещо и то ни накара да проверим.
Име без псевдоним пише на практика всеки ден от различен IP адрес. 25-те му коментара тук са написани от 13 различни IP адреса. От тези адреси са направени над 650 гласувания с плюс/минус за собствените му и чужди коментари в новината.
Сталкер има 28 коментара от три различни IP адреса. Основно пише от два от тях, третият е използван само два пъти. Гласуванията от тези адреси са под 200.
Име без псевдоним има дори "рекордни" моменти като веднъж в период от само няколко часа е сменил три пъти IP адреса си. При положение че това се прави/е използвано за изкуствено увеличаване рейтинга на собствените и намаляване този на чуждите коментари, е манипулация каквито ние не толерираме!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 18.09.2017 11:04:27 + 2 1
Благодаря!
Давата айпи адреса от които пиша най-често са ми вкъщи и в работата. Защото аз ходя на нормална работа, а не ми е работата да троля Няколко пъти съм писал от телефона и това е третия адрес. Съвсем нормално.

И нека обобщим накратко с какво си имаме работа тук:

Човек, който 2 седмици се връща в новина, която вече никой не чете, за да ни убеждава колко велик бил Тръмп. Който се превъзнася по някаква "вдъхновяваща" реч на Тръмп и ни убеждава, че Тръмп я е писал. Без аз изобщо да съм ги споменавал - плюе почти непрекъснато Обама, Хилъри и Бил Клинтън.
Човек, който явно си стои на едно място и минимум всеки ден рестартира рутерчето, за да е с нов айпи адрес. Понякога и по няколко пъти на ден, когато трябва да ми "набие" минуси
А може от централата и няколко рутера да са му дали, за да му е по-лесно.
Това ако не е професионален трол - па на!
Професионален в смисъл, че с това си изкарва жалката прехрана, а не че го прави професионално. То само с рестартиране на рутерчето не става
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 18.09.2017 14:43:34 + 1 2
Нещастнико,връщал съм се в тая новина точно толкова пъти,колкото и ти,затова е смешно да ми държи сметка точно смешник като тебе. Освен това,не аз се заядох с тебе,а точно обратното!Вижда се от първия ми коментар,под който ТИ веднага се включваш,и почваш с глупостите за Кремъл,Путин и някакви червени боклуци,т.е. съвсем ЦЕЛЕНАСОЧЕНО водиш разговора към конфронтация и посока,която няма нищо общо с темата.М/у другото това не е първия път,в който тролваш мой коментари,което ясно показва,че си платен антируски трол,от определена фондация,няма да и казвам името,да не и правя реклама.
Тук е мястото да заявя най отговорно ,че изказвам единствено собствено мнение,и никога не съм взимал и 1стотинка за коментари,за разлика от тебе,което е ОЧЕВАДНО !Освен това се вижда че се заяждаш не само с мен,но и със всички потребители,изразили различно мнение от твоето,мисля че поне 3 човека,тук в темата.
Никога не съм изразил мнение за Путин и Русия,хубаво или лошо,но след като непрекъснато вменяваш работи за които не съм казал нищо,е ясно,че преследваш определени нечистоплътни цели.

И я виж ти,някой си позволява да плюе по любимите ти килъри,обама и клинтън?Сега кво праим?Може би на това се дължи твоята изнервеност,или господарите ти те натискат да продължаваш с "диалога".
Имаш 3 коментара повече,освен това един път ти отговорих след 3 дена,на което ми отговаряш почти веднага,е,кой влиза по-често,а?
Предишния път спрях да ти отговарям и да се занимавам с теб,обаче явно едвам дочака да се появя,за да почнеш отново.Абсолютен тролски похват!Ето ти първия коментар,част от него:

"Искам Име без псевдоним да дойде с Опорните точки от януари и да обясни как корпорациите са "купили" човек с богатство 225 милиона"

Явно много държиш да си "комуникираш" с мен! Или още ти пари на задника от предишния път,та сега искаш да ми го върнеш !

Не,драги ми глупако,не се получава,и няма как крадеца да вика-дръжте крадеца.Аз съм дотук,повече нямам намерение да се занимавам с платени клоуни,но все пак имам право на отговор.
Ако Werock прецени,да трие коментара ми.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 18.09.2017 18:47:20 + 2 1
Хахаха
Така се нервира, че почна още по-неграмотно да пишеш И цял ферман написа след като те разкрихме, че си платен трол
Аз ли си сменям айпитата всеки ден бе смешнико? Аз ли "набивам" от сума различни адреси минуси и после казвам "аз щях да спра да пиша ако имах толкова минуси"?
Аз ли отказвам да гледам клиповете с очевидните признаци на оглупяване на Тръмп? И 2 седмици се пенявя тука да го прехвалвам.

Путкинските тролове обаче скоро ще останете без работа. И тогава ще се върнеш на товарната рампа на някой супермаркет Берьозка от където са те събрали
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 19.09.2017 10:52:14 + 1 1
3.09.2017 17:02:38
Сталкер, връщай се под новините на vesti.bg - там изглежда е пълно с такива като теб и от двата лагера боклуци.

Не ми се вярва шефчетата ти да ти платят особено голяма сума за публикации в рок/метъл сайт, особено предвид пълния ти провал да защитиш подадените ти от тях "опорни точки"
___________________________________________________________________________
2.09.2017 16:10:32
Защо долара така пада от 2 месеца насам? Питам сериозно, иначе 'Име без псевдоним' е напълно прав. Не знам кой глупак може да симпатизира на дебила Клинтън, който отрови цяла България с бомбите за Сърбия...
___________________________________________________________________________
2.09.2017 21:01:48
Списание Керанг, тези титани на политическата мисъл. И те и Гроул са барабар Петко с мъжете. Страхувал се за бъдещето на децата си - ми да ги възпитава и да се научи да говори, той две думи не може да каже без да псува като каруцар. Дикция и лексика на 12 годишен.
___________________________________________________________________________

Хората си казаха.Или и това съм аз под други имена,а хахах?Покажи един поне,който е на твое мнение,жалка креатуро ?
НЯМА ТАКЪВ !

Ти си сам !

И такъв и ще си останеш до края на жалкия ти окаян тролски животец.Ще те радват единствено трохите,които ти подхвърлят господарите ти.Престани да тролваш с жалките си писаници,ако ти е останало и капка самоуважение! Обаче дълбоко се съмнявам в това.

М/у другото,няма срамно в това да работиш на рампа.Срамно е обаче да си продаваш задника за стотинки.Проститутките си изкарват по-честно хляба от охлюв като тебе,защото поне са честни.

Освен това си и доста бездарен в писанията си.Приложих ти десетки аргументи в защита на тезата си,а освен някакви линкчета,смислен довод от тебе не съм прочел.Никаква обща и политическа култура.

Не ставаш ! Ако бях на мястото на шефовете ти,да съм те изритал отдавна.Не си заслужаваш стотинките които взимаш.

Наистина не исках да се занимавам повече с тебе,но ако подминавам всеки път наглостта и лъжата,те ще стават все по и по-големи.Докато накрая подменят истината. I'm out.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 19.09.2017 17:19:20 + 1 1
Започваш вече да се ловиш за сламки. Но след като кухата ти глава не може да те задържи на повърхността и сламките няма да ти помогнат. Не ти стигат собствените сили и искаш "помощ от приятел"

3-ма, ако са и толкова български мал*мници се изказали против мене и голямо чудо. Единият коментар обаче е скрит от минуси. Нали ти много държиш на минусите дето сам ги цъкаш Значи този коментар нищо не струва Я да се запитаме защо никой от тези трима не виси тука 20 дни нон стоп като тебе и да ми отговаря непрекъснато от различен айпи адрес? Защото те са обикновени мал*мници, а ти си платен червен трол. Толкова те е грижа за американския "пролетариат", че със зъби и нокти им защитаваш любимия другар Тръмп все едно личното ти спасение зависи от него Майка си не би защитавал така.

Сам съм бил. Ето показвам ти: Хора като Стивън Тайлър, Ларс Улрих, Крис Корнел, Дейв Грол, Роджър Уотърс, Алек Болдуин, Леонардо Дикаприо и стотици други музиканти, артисти и т.н. се изказват против Тръмп, а аз съм бил сам Да като плюя Тръмп насред селския пазар - сам ще съм. Позицията на интелектуалния елит е почти винаги различна от тази на селяндурите. И аз предпочитам да съм сам с елита отколкото заедно с тълпи от селяндури. Пък тебе където те влече И сигурно всички тези музиканти и артисти са "купени" нищо, че са мултимилионери. Мултимилионерите по правило се продават на политици

Обективните свидетелства за дебилизма на Т(р)ъ(м)п се увеличават с всеки ден. Но те за тебе не са доказателства, защото Партията така ти повелява. А някаква реч, която очевидно не я писал той е единственото ти велико "доказателство". Дето и я чете от аутокю, но понеже не се вижда и ти си мислиш, че не съществува. Типично за плитките умове.
Предложил бил "десетки аргументи". Хахахахахаха Предложил си точно 1, а десетките видеа с изцепките на Тръмп "няма да ги гледаш"

Щом казваш, че троловете си продавате задниците значи знаеш по-добре. Все пак го изпитваш на собствения си.
Вече не знам колко пъти се заканваш, че няма да ми отговоряш и продължаваш да го правиш. Защото Тръмп ти е по-мил от семейството ти, цялата ти рода и всичките ти приятели взети заедно
Дали? Със сигурност не. Но където играят копейките роднините и приятелите нямат значение

А това, че продължаваш и продължаваш да ми отговаряш е обективно доказателство за силата на моите аргументи Защото всеки мой нов коментар те жегва дълбоко в червено тръмпистко сърчице )))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 20.09.2017 10:45:46 + 1 1
Нещо си се объркал.Не аз отговарям на тебе,а точно обратното.Вижда се кристално ясно след първия ми коментар,кой е отдолу хахаха!

Аз съм висял хаха,не,висиш ти и продължаваш да отговаряш,троле.Иначе няма да кълвеш трохи.

Така.Посочи ми едно изречение,където възхвалявам Путин,Русия,Москва,Кремъл,комунисти и т.н.

ПОНЕ ЕДНО !

В противен случай считам,че си долен лъжец,провокатор и обикновен мерзавец.А това че си антируски, еврогейски и анти- Тръмп платен трол е съвсем ясно от всяка твоя драсканица. ФАКТ !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 20.09.2017 20:33:49 + 1 1
Нали щеше да спреш да пишеш тука бе Явно не можеш да спиш от моите коментари, които "нищо не доказвали"
Виждам, че започваш да се учиш, че думите имат различно значение според контекста. Естествено не си успял напълно, то трябва мозък за целта.

Че си трол на червените боклуци е явно от услията и страстта, с които защитаваш дебилния Тръмп вече 20 дена. И от Опорните точки, с които го защитаваш. Също така стоиш по цял ден вкъщи и си сменяш айпи адреса всеки ден и дори по няколко пъти на ден. Няма нормален човек, който да прави това. А от сайта казаха, че аз пиша от точно 2 айпи адреса. Могат да видят и че единият е в работно време, а другия в останалото време. Както при повечето нормални хора
А ти ми посочи къде възхвалявам Хилъри, Бил, Обама или който и да е друг.
Единственото, което аз правя е да показвам дебилизма на Тръмп и че той не става за президент на Щатите. Просто защото това и на малките деца вече е ясно. А само дебилите и путкинските тролове са на негова страна. А всичките ти лъжи за популярност и т.н. са нищо повече от лъжи и пропагандни измислици. И то на путкинската пропаганда, което те издава. Можеш ли да си представиш какво стана в Швеция снощи? В Швеция представяш ли си? В Швеция!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nallooy 2.09.2017 09:22:27 отговори + 14 7
Тоя пък дюш кой изобщо го пита за нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 2.09.2017 09:33:26 + 7 16
Как кой? Пита го списание Kerrang. Питай ти сега кое е това списание Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kerrang 2.09.2017 21:01:48 + 14 7
Списание Керанг, тези титани на политическата мисъл. И те и Гроул са барабар Петко с мъжете. Страхувал се за бъдещето на децата си - ми да ги възпитава и да се научи да говори, той две думи не може да каже без да псува като каруцар. Дикция и лексика на 12 годишен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 2.09.2017 09:09:01 отговори + 8 16
Я да видим сега. Дейв Грол е 1 от 3-мата най-богати барабанисти в света. Състоянието му се оценява на 225 милиона. Искам Име без псевдоним да дойде с Опорните точки от януари и да обясни как корпорациите са "купили" човек с богатство 225 милиона
И ако вече са му казали - да каже защо великия Тръмп не намира лимузината паркирата пред самолета
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".