Dave Ingram и Rogga Johansson с нов проект - STYGIAN DARK

6 яну 2021, 08:37 ч. 578 / 7 3
пред./следв.

   Вокалистът на BENEDICTION Dave Ingram и китаристът Rogga Johansson (PAGANIZER, RIBSPREADER и др.) обявиха създаването на нов проект, наречен STYGIAN DARK.

   Съставът на групата се допълва от Jon Rudin (WOMBBATH) - ударни и Alwin Roes (DEAD END) - бас. Музикалната насока на бандата се описва като "олдскул дет метъл с ниско настроени китари". В момента квартетът записва дебюта си, озаглавен "Gorelords of War", който ще излезе на винил от "Doc Records" и ще включва осем песни. CD версията ще бъде издадена от "Old Shadows Records" и ще съдържа и един бонустрак. 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 7.01.2021 20:54:34 отговори + 1 1
Пожар ще е този удар.Да изпържим пошлостта... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 7.01.2021 19:54:54 отговори + 2 1
Нямам търпение...Стари машини правещи музика по старият начин за стари фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 6.01.2021 11:44:13 отговори + 7 2
О, това звучи много обещаващо! Ето такива новини искам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".