Гледайте видеото на ГЛУТНИЦАТА към песента в памет на Dio "Wise Man of Truth"

7 яну 2021, 10:43 ч. 2094 / 8 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В сутрешните часове на днешния ден излезе дългоочакваната песен на Глутницата Wise Man of Truth, посветена в памет на Ronnie James Dio.

В парчето участват знаменити световни музиканти, сред които David Reece (ex-Accept), Frank Pane (Bonfire) и Milos Knezevic (Melmac Riders), а българските попълнения са Детелин Йосифов (Фанданго), Николай Трендафилов (Mister Hard), Станимир Ставрев (Drive Your Life), Тина Христова (G. Rock), Дора Танева (Mister Hard), Дениз Салиев (Everdream) и създателя на Глутницата Иван Неделчев, който е автор на музиката и аранжимента към песента.

Текста и продуцирането на Wise Man of Truth са дело на Боби Ейнджъл, студийната продукция е поверена на Детелин Йосифов, а видеото - на Адриан Ал Жазар.

Реализирането на проекта отнема на Иван Неделчев, Боби Ейнджъл и Детелин Йосифов пет месеца съвместна работа, като в това време идеята получава благословията на Tony Martin (ex-Black Sabbath) за посвещение в памет на Ronnie James Dio.

От Глутницата съобщават, че това е едва първата песен с чуждо участие, а изненадите от супергрупата предстоят в близко бъдеще.

 

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опърпан 9.01.2021 12:06:39 отговори + 7 4
Харесва ми. Фен съм и на Франк и на Дейвид. Радвам се,че пак са заедно за този проект. Фен съм и на Ставри-той е не само Drive your life и Sanitarium escape, той може всичко. Адмирации и за останалите момчета, и разбира се, безкрайно съм очарован от момичетата. Харесва ми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саймондо 8.01.2021 11:48:24 отговори + 7 4
Що бе, от гледна точка на обикновения слушател/зрител, и парчето, и клипа са си ОК. Стилово се връзва с идеята, личи си и желанието, и удоволствието на всички, изгледах го с кеф. Вярно, че не е като образците в жанра и че единия от певците се пули малко странно, но подкрепям искрено. По-добре нещо ново и интересно, отколкото поредния кавър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 7.01.2021 21:44:07 отговори + 6 4
Не е лошо парчето. Чух го по радиото. Клип не съм гледал и няма да гледам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 7.01.2021 18:19:53 отговори + 10 10
Чудя се кое е по-правилното—тотална боза или абсолютна трагедия? А може би се разчита на максимата, че и лошата реклама, пак е реклама! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 7.01.2021 17:31:54 отговори + 4 8
Като излюча видеото, песента определено ми харесва! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стефан 7.01.2021 12:56:23 отговори + 14 8
Поздравления за жеста, но в песента ми липсва Данчо Караджов, комуто Рони Джеймс Дио беше стар приятел и учител. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 7.01.2021 12:18:57 отговори + 15 5
На мен пък ми хареса. Най-вече, защото е българска група, която не пее мрънкаческа песен за положението у нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Benditnizata 7.01.2021 11:49:28 отговори + 16 7
Аз съм приятно изненадан, очаквах трагедия, а то се оказа само посредствена песен с читалищен клип Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 7.01.2021 11:24:21 отговори + 31 16
1. На българските групи с музиканти от "старото поколение рокаджии" трябва да им се забрани да правят видео клипове, под заплаха от затвор
2. Доста посредствена песен, въпреки тримата вокалисти (само двама от които звучат успешно). Highlight в песента беше солото на мацката. За справка, Николо Коцев го прави доста по-професионално.
3. Концепция и лирическо съдържание - поредните дето решиха, че Dio е писал песните си специално за тях и само те го разбират, едва ли не са били от личния му кръг най-близки приятели. Не разбирам манията да се злоупотребява с паметта на великия музикант само за да пробутваш собствените си музикални недоразумения.

В заключение: с по-читава концепция и текст и без клип, можеше да е приятен мелодичен хард-рок. Айде, бичете минусите и успешна 2021
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".