Dave Mustaine се надява да издаде поне още два албума с MEGADETH преди да се оттегли

8 авг 2016, 10:23 ч. 956 / 9 3
пред./следв.

   Фронтменът и лидер на MEGADETH Dave Mustaine е отговорил на въпрос на фен в социалните мрежи колко още албума планира да издаде с групата си преди да се оттегли от сцената. 54-годишният музикант казва, че се надява да може да направи поне още два албума на MEGADETH преди да дойде време за "пенсиониране". След което Mustaine добавя "най-малко". 

   През януари тази година се появи 15-ият албум на MEGADETH "Dystopia". Преди почти точно един месец - на 7 юли групата представи творбата на живо и в България.

 

megadeth

още за:

MegadethDave Mustaine


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 9.08.2016 07:42:47 отговори + 6 0
Иска почивка човека. Какво- страшно ли е толкова? Мъстейн се съдира от свирене и турнета, и нови албуми! Я вижте в бившата му група Металика какво правят- от 2002 до 2016 имат издаден само един албум...
Нека си вземе една голяма почивка човека, пък после да се върне и да ни откъсне главите с нов материал като за последно и да покаже на бившата му група, че Мегадет са по-стойностната банда от двете...
А иначе предполагам, че Металика до 2 години няма да издадат албум, защото работата по миксирането ще бъде прекъсвана я за реклами на слипове, я за реклами на къмпинг и ловно оборудване, я за концерти в Макдоналдс...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 8.08.2016 10:58:15 отговори + 23 2
Кво пенсиониране, бе Мъсти. В прекрасна форма е групата. Без такива. Метъл до дупка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

At The Gates 8.08.2016 17:01:14 + 2 0
Абе иска почивка човека даде ни достатъчно също и Ози. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".