Eric Clapton издава "Live In San DIego"

8 авг 2016, 10:40 ч. 923 / 6 0
пред./следв.

   Eric Clapton обяви, че следващия му запис ще бъде "Live In San Diego", в който специално участие взима JJ Cale. Албумът, който ще бъде rpodoek като двойно CD, троен винил и дигитално, ще излезе на 30 септември чрез "Reprise"/"Bushbranch Records".

   Феновете, които предварително заявят своите дигитални копия от www.ericclapton.com, ще получат незабавно сингъла "Anyway The Wind Blows" и още две песни преди официалното издаване септември. На сайта на музиканта има и ексклузивен бокс-сет със 180-грамов винил с тениска.
По-долу може да чуете изпълнението на Eric Clapton и JJ Cale в Сан Диего на сингъла "Anyway The Wind Blows".

   Концертът, записан в "iPayOne Center" в Сан Диего на 15 март 2007 г., е част от световното турне на Eric Clapton, прието много добре от феновете му. Музикантите, придружаващи виртуоза, са китаристът Derek Trucks (в момента част от групата Tedeschi Trucks) и Doyle Bramhall II. Двучасовият концерт включва и две специални участия - JJ Cale свири в пет от песните (включително "After Midnight" и "Cocaine"), както и Robert Clay, качил се на сцената за изпълнението на "Crossroads".

   Албумът ще бъде на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".


   Траклист:

01. Tell The Truth
02. Key To The Highway
03. Got To Get Better In A Little While
04. Little Wing
05. Anyday
06. Anyway The Wind Blows
07. After Midnight
08. Who Am I Telling You?
09. Don't Cry Sister
10. Cocaine
11. Motherless Children
12. Little Queen Of Spades
13. Further On Up The Road
14. Wonderful Tonight
15. Layla
16. Crossroads

 

още за:

Eric ClaptonJj Cale


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".